- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiheder
tag
válasz Mymelody #2799 üzenetére
Azt írtad, hogy win7-t tettél a gépre, most is az van rajta.
Eredetileg xp volt rajta? Az egy általános elv, hogy az op rendszerek nem támogatják egy későbbi változat lecserélését egy korábbi változatra, tehát win7-ről vissza xp-re.
Még nem próbáltam ezt a visszacserélést, de az általános elv az, hogy az (xp) install programja megkérdezi, hogy hova akarod installálni, melyik merevlemezre, illetve ha van több partíció (több részre van osztva a wincsi tároló kapacítása), akkor melyikre akarod felinstallálni, és utána azt a partíciót erősen célszerű újraformázni, utána általában sikeresen felmegy az xp.
Ha nem megy, akkor további programok kellhetnek, de ha nincs gyakorlatod, akkor inkább ne kisérletezz, könnyen bele lehet gabalyodni. -
Mymelody
aktív tag
válasz outsiheder #2802 üzenetére
Sajnos tőlem nem kérdezi
igen én is úgy érzem csak bele bolondulok
[ Szerkesztve ]
Cheers
-
gtamate2
veterán
válasz Mymelody #2804 üzenetére
akkor kezd el a telepítését a win7-nek, majd amikor megkérdezi hogy melyik partícióra telepítse (vagy az egyel előbbi menüpont is lehet nem emlékszek) átváltasz haladó módba és amelyiken jelenleg van a win7 azt megformázod és utána újraindítod és telepíted az xp-t
*Sn0w
-
csatacsiga
csendes tag
válasz csatacsiga #2746 üzenetére
Mégis elküldtem karácsony előtt és tegnap vissza is kaptam. Elvileg semmi baja a kütyünek.
-
gtamate2
veterán
Elvileg 20:35kor lesz egy kis meglepetésem az eeepc tulajok számára (
*Sn0w
-
motyó
csendes tag
BÚÉK minden EEE tulajnak (is).
-
MAGura
csendes tag
Sziasztok!
Vettem nemrég egy 700as eee pc-t, ezt a szép zöldet. Az vele a bajom, hogy teljesen hülyeségeket ír az akkuról a gép. Everest szerint 98% az elhasználtság. Ha leveszem a töltőről egyből leesik 80%-ra a töltöttségi szint, és 20-30 perc alatt már rinyál hogy töltőre kell dugni. Viszont ha kikapcsolom a windowsba, hogy ne figyelmeztessen az akku lemerülésekor, akkor amúgy vígan elmegy 2,5órát a gép ahogy kell. Tehát az akku maga nem rossz. Új gép, új aksi, párszor volt csak töltve még. Szerintetek mitől lehet?
-
Matthewsz
aktív tag
Nem használja valaki a 3Danalyze nevű progit? Nekem egyszerűen nem akar működni, ha azon keresztül indítok el valamit, állandóan kilép a játék az intro után. Ha csak normálisan indítom a játékot akkor működik, csak hát kicsit szaggatósan...
-
gtamate2
veterán
Huh emberek nektek a jobb oldali zsanér azt hiszem így hívják nekem egy kicsit lötyög a bal viszont nagyon stabilan tartja a képernyőt, nektek nincs ez így 1005ha esetében?
*Sn0w
-
Matthewsz
aktív tag
1005HA-H tulajoktól kérdezném, hogy nektek nem cseréli fel a kimenet bal és jobboldalát ha csatlakoztattok egy külső hangeszközt?
Nekem csak tegnap tűnt fel filmnézés közben, hogy balról szövegel a csávó és jobbról jön a hang, ma kipróbáltam a realtek audio managerbe a balansz tologatását, és valóban fordítva szól. Ha kihúzom akkor a beépített csipogókon normális helyről jön a hang...
Mi lehet az oka ennek? -
iknight
senior tag
EEEpc-re van olyan linuxos oprendszer amit tudok sd kártyáról egyszerűen telepíteni? Esetleg a chrome os bétát próbálta már valaki?
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Matthewsz
aktív tag
A kábel lesz a ludas... a monitoromhoz kapott jack-jack kábelt használom az erősítő és a netbook közt, de ezek szerint direkt a monitorhoz van, mert kipróbáltam egy jack-rca kábellel, és úgy jó. Akkor idáig ok, viszont amikor a filmet néztem, akkor egy teljesen más helységben volt más erősítő, más kábel, ezek szerint ott is valami baj van.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Kérdezném a szakértőket, hogy van-e, és ha igen, akkor melyik az a típusa az Asusnak, amin van HDMI kimenet, és valami olyan videoegység a gépbe, amin az 1080-as MKV-k szépen elfutnak. Bocsánat, ha hülyeséget kérdeztem, csak lassan ismét netbookvásárlásra adom a fejem, és nem bánnám, ha néha rádughatnám a tv-re.
Köszönet!Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
pasquale
tag
Hello
Egy kijelzőhibás 900as kb mennyit ér meg? Ebayen láttam 35USD ért hozzá kijelzőt. 25környékén ha megvenném +7e ért lenne egy használt működőm.
-
-
Gabor970
addikt
KÖSZÖNÖM! Eddig MSI WIND-et használtam, lassan megérik a cserére. A legelső szállítmányból vettem a windet, 1,5 éve. Igazából, most azt nézem, hol/mennyi. Volna lehetőségem amerikából hozatni (nagybácsi fél évet itt él, fél évet meg az usában) azért az az 500$-os ár, elég kecsegtető. de félek a garis esetleges gondok miatt. Kollegám asus laptopját néygszer javították garindőn belül. :-(
Valahol majd kézbe kell vennem, hogy meg tudok-e barátkozni a windnél egyel nagyobb mérettel. Nekem mindíg kézben van odahaza a netbook, online póker miatt.
Talán annyit kérdeznék, hogy mennyi az üzemidő akkuról, ha minimális a terhelés? Nekem fontos, hogy nyaranta a strandon mennyit használhatom, illetve szeretek a teraszon, vagy nyugágyban esténkint a szabadban lenni.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
motyó
csendes tag
válasz Gabor970 #2830 üzenetére
Kétmagos Atom és nagy kijelző, szóval gyér az akkuidő, sok más, igaz hardveresen gyengébb netbookoknál mérhető 5-6 órás időt meg sem közelíti szerintem, bár én személy szerint hálózati áram nélkül max. 3 órákat vagyok, addig elbírja zenehallgatással, Excellel, DivX-ezéssel. Valahol olvastam, hogy 1080-as MKV lejátszással 2:50-et bír, ha ez mond valamit, de kimondottan a használati időt nem mértem még.
Összefoglalva: 3 óra felett kicsivel, ha nem izzasztod.
-
szimplak
tag
Asus 1005ha tulajok! Amikor megy a gép és töltöm az akksit, 95% után töltés közben zúgást hallok. Tapasztalt valaki hasonlót? Mi lehet a probléma, esetleg orvoslása?
Apple iPhone 4 & Asus 1005ha-H
-
Matthewsz
aktív tag
válasz szimplak #2832 üzenetére
Mondanám ha lenne tapasztalatom, de nincs, mert eddig kb. 3x töltöttem fel és egyszer sem volt 50% alá merítve, ugyanis fölöslegesen nem csökkentem az akku üzemidejét, inkább tárolom 50%on a fiókban.
Bár így az a szívás, hogy ha másik helységbe szeretnék átrohanni a géppel akkor muszáj kikapcsolni... -
Spilerke
csendes tag
válasz szimplak #2832 üzenetére
Én is tapasztaltam már hasonlót, töltés közben használtam a gépet és szabályszerűen sercegett, ha kihúztam a kábelt abbahagyta. Azt nem tudom megmondani, hogy milyen töltési szintnél csinálta ezt...
Jah, és rég jártam már erre; az akku elhasználódás is lejjebb ment 4,4-ről 3,5%-ra, szóval nem fogom gariztatni. -
Gabor970
addikt
válasz Matthewsz #2833 üzenetére
akku üzemidő: az elmúlt másfél évben, kb 500 alkalommal töltöttem a netbookom akkuját. Nem ritka, hogy napjában kétszer is leszakadok a hálózatról hosszabb időre. Csak mosolygok azokon, akik a netbook/notebook akkuját kímélgetik. Miért nem vesznek akkor asztali gépet? Ezek pont arra vannak kitalálva, hogy ne kelljen nélkülözni sehol. SZERINTEM.
Sógornőm még ki is szokta venni a notebookja akkuját, na ezzel annyira megkímélte, hogy mára kb fél órát bír, pedig nem volt 50 alkalomnál többször lemerítve.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Gabor970 #2835 üzenetére
A sógornőd nem mindegy hány %-os töltöttségen tárolja, az asztali gépem most adtam el, mert azért néha jó ha magammal tudom vinni ezt.
Én kb. csak hálózatról használom a gépet, ezért veszem ki az akksit, mert ha beteszem, feltölti, hiába van hálózaton attól még merül, ezért 90 pár százalékon megint nekiáll tölteni, és ez abszolút nem tesz jót az akkunak.
De mondd csak, mennyit bír most az akkud? -
Matthewsz
aktív tag
-
Lestat3
csendes tag
Keresek asus eee billentyűzetet (700,701,900,901 széria) Esetleg hibás komplett vagy hiányos gépet. Pü-ben kérnék ajánlatokat
-
doc
nagyúr
valaki tudna nekem adni egy eeePC 701 MBR-t?
Linux alatt a kovetkezo paranccsal elkeszitheto:dd if=/dev/sda of=mbr.dat bs=512 count=2
priviben szoljatok ram es adok egy mailcimet
koszi elore is! -
CHIPman
nagyúr
Az EEE 700 hogy bírja a BRRIP avit AC3 hanggal? Megy neki a 25-30FPS?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Matthewsz
aktív tag
Miért van az 1-es meg a 6-os gomb egy fekete pontba írva? Van valami extra billentyű parancs oda?
Más: A legújabb skype nektek mennyire zabálja a procit 1005HA-H-n? Csak mert én a régebbit (3.8) használom, mert nem tetszik az új, de elég durván leterheli, nem is kaptam túl pozitív visszajelzéseket a vonal másik végéről...[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Lestat3 #2843 üzenetére
Billentyűzet ügyében keresd a hazai Asus forgalmazót, Cirmáékat. Nekem az 1005HA-ba bruttó 3k-ért adtak, gyári, új, magyar bill.-t.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest