Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Hát csak egy tesztet olvastam az igaz. Miért neked más a véleményed ? Alapból én is azt gondoltam hogy kevesebbet fogyaszt. Találtál más tesztet valahol ?
A memória a gépben szerintem 667MHz-es nekem. Hogy lehet hogy neked 800as volt benne ?
A rendszer 667es, akkor a 800 modul is csak 667en fog futni.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
CHIPman
nagyúr
válasz runner 125 #2550 üzenetére
Memóriacsere csak annyiból áll, hogy felnyitom az ajtót és kicserélem, ugye? Valaki cserélt már benne HDD-t? EEEuser-en láttam, hogy cseréltek benne, de az itteniekre lennék kíváncsi.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Andris_2
aktív tag
válasz runner 125 #2548 üzenetére
Itt van egy: [link]
A jobb alsó sarokban be kell kapcsolni a HD-t.
-
runner 125
nagyúr
válasz Jano_023 #2551 üzenetére
Jaaa, valóban.
Passzolom, a 900-asban 667-es volt, az 1000HA-H-ban 800-as.
CHIPman
Persze, csak az az 1 kis ablak van az alján. A HDD-hez meg szét kell kapni az egészet úgy tudom... Egyik barátomnak már megcsinálták, 500-as winyót raktak bele.
Andris_2
Köszi.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BiriBum
őstag
A HDD csere nem jár garivesztéssel?
-
runner 125
nagyúr
válasz BiriBum #2555 üzenetére
A milyen netbookot vegyek c. topikban, épp az előbb volt téma. Asus-éknál a memória csere biztosan nem, a HDD kérdéses, az érdeklődő emberke azt írta, h megkérdezi tőlük e-mail-ben.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dose
csendes tag
válasz runner 125 #2525 üzenetére
Szia!
1-Mennyivel jobb az 1005HA-H ban lévő N280as proci, mint az 1101HA-ban lévő Z520as?
2-Lehetőség szerint sokkal jobb lenne-e az 2gb ram, mint az 1?
3-Ezek a gépek is garanciát veszítenek,ha a ram modult kicserélem 2gigásra?
4-Ezek 1memóriafoglalattal vannak ellátva?
5-Az oprendszer-telepítés külső tárolóról megoldható-e?
6-Köszi -
runner 125
nagyúr
Izé', azért néha illene kicsit visszaolvasni / megnézni az utolsó postot/kat.
-Gyakorlati példát nem tudok említeni, engem lebeszéltek az 1101HA-ról, pont a proci miatt.
Itt egy összehasonlítás táblázat formájában.
-Nyilván érdemes kicserélni. Az-az 5-6k ekkora tételnél nem pénz. Pl. Win 7 alá egyenesen kell, XP alá jól jön.
-1
-Meg
-Nm.Üdv.M
-
Dose
csendes tag
válasz runner 125 #2558 üzenetére
Köszi!Bocs,csak utólag olvastam az előzőket...
Még egy dolog lenne, ezek is a SO-DIMM normál noti ramokkal vannak ellátva?[ Szerkesztve ]
-
zberi
csendes tag
válasz Jano_023 #2561 üzenetére
őszintén ki akar 10 colon full hd-s videot nézni mert én nem az hótziher
Mindenkinek fel kell fogni hogy amivel a neve is erre utal NETBOOK
Netezésre eccerub játékokra valo.Nem full HD-s videok nézésére .ui. aki akar nézzen utána 1024*600 felbontást 10 colos kijelzön mien messziről
illene nézni , hogy minden pixel felfogjon az emberi szem.
94 cm-s kijelzöt 152cmröl kell nézni hogy az emberi szem fel tudja dolgozni a 1920*1080 pixelt
akkor a cirka 25 centis kijelzöt meg?Másik : A n280 néha kiakad a flash cuccoknál. Az aszteli gépem is kiakad , pedig x2@5400
[ Szerkesztve ]
:p
-
Psych0
őstag
Sziasztok!
Adott egy asus 1101HA
Tudja valaki hova kell vinni szervízbe a gépet? A garlevelen nincs cím.Probléma: 1 hetes gép. Újraindítás után nem találta a windowst, neten annyi segítséget kaptam, hogy állítsam vissza bootnál a rendszert.
Visszaállítottam és első program amit feltettem a hdsentinel volt. azt írta a vinyo hetvenakárhány százalélos és van ~35 áthelyezett szektor. Na faja. A gép feltünően lassú van amikor fél perc alatt beindul, van amikor 5 perc alatt és van amikor indítás közben újraindul többször is.
csináltam a c-n egy chkdsk-t és mire végzett ~220! áthelyezett szektort és ~280 pending szektort talált a hdsetinel. a cucc szerinte 37 százalékos.Garanciális-e ez? A gép 10 napos és ebből 5-öt volt használva. Érthető okokból nem merem azt mondani a páromnak, hogy nyugodtan mentse az adatokat. és az hogy félóránként tölti át a nagygépre, amit írt (szigorlat lesz) nem megoldás egy 110 ezer forintos vadiúj gépnél.
Help!!
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
mad200
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem, egy eee900-ast. Egy olyan probléma lépett fel, h az akkumulátor kijelzés összevissza működik. Teljesen feltöltött állapotban 80%-ot jelez. Ezután egy 45perc múlva már csak 20-at, de a laptop megy tovább. Az üzemidejével nincs gond, de kijelzéssel igen.
Azt hallottam, h ez tipus hiba elég sokszor előfordul ezeknél a kis asusoknál. Találkozott vki ezzel a problémával?
A válaszokat előre is köszönöm!Üdv: Mad200
-
VIBO
őstag
tsao
asszonynak van egy eeepcje
azon van egy xp matrica seriallal meg mindeen
de nincs hozzá telepiitőlemez
és má ujra kellene tenni rajta a dolgokat meee azééé
hogyan tudok szereznihozzá install cdt vagy letölteni vagy vmi
?iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Egy tök alapfapad 700X2G vásárlásán filózom. Főleg arra kellene, ha megyünk valahová társasággal akkor valamiről menjen a zene és esetleg ebook olvasónak használnám.
Mennyire bántja vajon hosszátávon ez a kijelző a szemet az e-ink technológiás ebook olvasókhoz képest?
Második kérdés, hogy ebben ugye alapból csak egy két gigás tárhely van, erre milyen oprendszert lehet rárakni? Felmegy rá egy normáls xp külső optikai meghajtóról vagy valamilyen módosított cucc kell neki?
-
csudri
őstag
-
runner 125
nagyúr
A kijelző minőségével biztosan nem lesz baj, inkább a mérettel. A 7" olvasásra fárasztó lehet. Bár azt mondom Neked is, valahol nézd meg, esetleg próbáld ki.
Üdv.M
-
Esmein
nagyúr
válasz Jano_023 #2576 üzenetére
sot, en chromet hasznalok, annak alapbol valamivel keskenyebb az eszkozsavja, de az f11 az ultimate
Most kezdtem el hatteret gyartani a gepre, eleg elvetemult dolog, de fraktalokat renderelek rajta, meg paint.nettel effektezem, korabban hogy nem jutott ez eszembe
most epp ez a hatter
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz runner 125 #2591 üzenetére
jelen pillanatban igy all a dolog, kicsit almas, mar amennyit en az almarol tudok
talan meg egy egesz hangyanyit lehet vilagosabbra venni a talcat
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Jano_023 #2593 üzenetére
mi ezen a fura, fut rajta a wow (bar inkabb nyulnek magamhoz egy sajtreszelovel, mint hogy ezen barmi komolyat csinaljak wowban )
a steam meg csak a chat miatt van fenn Viszont a diablo kifogastalan.
-
csudri
őstag
válasz runner 125 #2589 üzenetére
Az ebook olvasók nagy része 5 ill. 6 colos, ezért gondoltam, hogy ez a kis drágaság is alkalmas lehet rá, hiszen 7 colos kijelzője van. És akkor már nem csak könyvolvasásra jó, hanem ha kell felugrom vele a netre stb. És lekalózkodok pár könyvet...
-
G_R_K_I
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni segítséget, hogy van-e valakinek tapasztalata EEE PC 2G Surf típussal kapcsolatban olyanról, hogy a UPC Fiber Power 60Mbit vagy hasonló teljesítményű szolgáltatással vezetékes LAN kapcsolatban hogyan boldogul a gép? Csak azért kérdezném, mert pl.: a UPC oldalán ennek a gépnek a specifikációjánál részben magasabb gépigény szerepel.
Előre is köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Király, király.
csudri
Nyilván, de azok általában "tablet PC"-k, azaz egy darab kijelző.
..persze nem nagy a 7"-os EEE bill része, de valamilyen mértékben korlátoz kényelmi szempontból...Próbáld ki.
Üdv.M
-
csudri
őstag
válasz runner 125 #2597 üzenetére
Igazából korábban is olvastam laptopról, nem is a billentyűzet zavar, hanem az, hogy a jelenlegi gépen nem éppen pehely súlyú és kényelmetlen a dolog.
Nagyon szimpi nekem ez a kis 700-as, de most rákerestem aprón a nagyobb kijelzős társaira, még filózom nagyon.
Mennyire van erősebb aksi a nagyobb EEE pc-kben? Mert nekem fontosabb a hosszú üzemidő, mint plusz 1-2 col.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
A 700-ast nem ismerem, de ugye az a legkisebb, nekem 900-as volt. Kb 3 órát tudott akksiról. A helyedben a nagyobb kijelző miatt én azt választanám.
..mellesleg 99dkg.
Üdv.M
-
mad200
csendes tag
válasz runner 125 #2581 üzenetére
Szia!
Linux és Xp is van rajta mindkettőnél azonosan rossz a kijelzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs