- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssj4vegita
csendes tag
Update az ügyben:
A legutolsó írás óta semmi kommunikáció nem volt az ügyben egyik részről sem. De az ügy megnyitása miatt legalább a pénzt visszatartja az ebay Jan 24-ig... Ami a tényleges eladástól számítva 2 hónapnak felel már meg. Nem akartam megvárni, míg a vevő eszkalálja az ügyet, úgyhogy írtam egy hosszú 7000-8000 karakteres levelet az ebaynek, részletezve minden infot, gyanus dolgot, amiket itt átbeszéltünk, a képekkel is alátámasztva. A levél végén kértem tőlük, hogy zárják le az ügyet a fenti infokkal, mivel én magam eszkalálnám a case-t, de ezt csak a vevő tudja. És biztosan megteszi valamikor, kérdés mikor.Ma reggel azt láttam, hogy a levelem hatására az ebay fogta és eszkalálta az ügyet. "Customer Service was contacted and a case opened." A részletekben írja is "Ön esetet nyitott".
Kiváncsi vagyok mi lesz most a döntés ezek után. Remélem sikerül egy ilyen mocskos csalót megakadályozni a csalásban.[ Szerkesztve ]
-
ssj4vegita
csendes tag
Update:
Az eBay lezárta az ügyet és nem adott refundot a csalónak. Ezt írták:
"Az Ön által elküldött szállítási információk azt mutatják, hogy az árucikket elküldték. Mivel az Ön javára döntöttünk, ez az eset, a visszajelzések és a részletes eladóértékelések nem befolyásolják az Ön eladói teljesítményét. Ezenfelül a tranzakcióval kapcsolatos visszajelzéseket is eltávolítjuk."
A rohadékja még egy negatív értékelést is bebaszott, hogy a 3-ból egyik eladásomnál az virítson ott. Hálisten a jelzésemre eltávolította az eBay.
Úgy tűnik mégiscsak ér valamit az a sok fee, amit beszednek. Sikerült megakadályozni, hogy egy csaló lenyúlja a nagyértékű kártyát fizetés nélkül, így úton van már a jogosan járó pénzem. Hálás köszönetem a rengeteg segítségedért! És a többieknek is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest