Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • optikus

    senior tag

    mpl tortenet. vettem angol ebayon at 5db uj konyvet, egy eladotol egy rendelessel (oriasi nagy konyvekereskedes sok tizezer konyvvel).
    marha otletesen minden konyvet kulon kuldtek onnaloan csomagolva cimezve. :Y ezert aztan 5xor stresszelhetem magam, hogy megerkezik e vagy eltunik a nagy budos mpl semmiben.
    eddig 3 konyv erkezett meg, 2 db-rol csak ertesitot dobtak be, ki nem hozza, fel nem csonget, reggel meg nincs semmi a ladaban, delben meg mar ott az ertesito (melohely, mindig van bent tobb ember reggeltol keso estig szoval olyan nincs hogy nem voltunk ott).
    ezt a kettot sikerult felvennem a postan. mondtam a nenikenek hogy tobb csomagom is lesz nezze meg. tojt ra, nincs. ehhez kepest mar aznap delben jott a postas es bekurta a kovetkezo konyvet. ezt az egyet kihozta a tobbit nem. mivel nem en vettem at igy meg se tudtam kerdezni mi ebben a logika? mit tegyek azon kivul hogy perkalok egy csomot a postazasert, hogy esetleg ki is hozzak (persze az ertesiton rajta van hogy kulon penzert ujra kihozzak, ja csak epp amikor kellene akkor meg nem...) no meg a tovabbi ket konyvemmel mikor fogok talalkozni? siralom egy bagazs :W

    Buy books not gear.

Új hozzászólás Aktív témák