Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dayco

    tag

    Sziasztok.
    Szükségem lenne a segítségetekre, mert most már nem tudok kiigazodni egy ügyön.

    December 2-án rendeltem egy terméket, amely kb. január elején meg is érkezett, azonban hibás volt.

    Január 7-én indítottam egy Return kérelmet (You created a return - Reason for return - Doesn't work or defective) először alkudozott az eladó, aztán elfogadta a kérelmet, hogy küldjem vissza, ez volt 12-én. Január 16-án postára adtam a csomagot ajánlott levélként, tértivevénnyel, le van fényképezve, számla is van róla. (You marked return as shipped) A postaköltséget egyébként vissza is térítette már a paypal.

    Eltelik egy hónap, Február 15-én érkezett egy üzenet az ebaytől, hogy "We've notified the seller to issue a refund by now if the item was delivered. If you haven't received it, contact the seller. If you need help with this return, you have until Mar 02, 2017 to open an eBay Money Back Guarantee case."
    Ekkor írtam is az eladónak, hogy miért nem küldte még a pénzt, csatoltam a fényképeket és a számlát, hogy lássa, a csomagot pedig elküldtem. Az a válasz jött, hogy még nem kapta meg a csomagot, várjak még egy kicsit.
    OK, gondoltam magamban várhatok még, hiszen azt írta az ebay, hogy március 2-ig indíthatok Money Back Guarantee case-t, ha gond lenne.

    Ma azonban jött a fekete leves, egy email az ebaytől, melyben ez áll: :Y
    This return is closed. Return details => This return was completed on Feb 23, 2017.
    Semmi indoklás vagy egyéb magyarázat / információ. Innentől kezdve meg vagyok lőve úgy érzem, mert semmit nem tudok csinálni. Nem tudom az ebay segítségét sem kérni Money Back Guarantee case-zel, mert akkor is csak ezt dobja ki, hogy This return was closed. Pénzt persze nem kaptam.
    Fogalmam sincs, innen most akkor hova tovább? Kicsúsztam volna valami határidőből? De akkor miért írta, hogy március 2-ig van időm case-t indítani??? Ki és miért zárta le akkor a return kérelmet? :(

    A posta nyomkövetésénél a csomagra ezt hozza be mindössze utolsó sorként:
    2017.01.28 10:45 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
    A tértivevényt nem kaptam még vissza.

    Ha valaki tudna segíteni, hogy mit tudnék tenni most hogy visszakapjam a pénzem, azt előre is köszönöm...

Új hozzászólás Aktív témák