Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Lefotózták a Honor 300-at
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusiga
tag
Az eredeti papírkönyv A KÖNYV!
Abban az értelemben, hogy azt a szerző jóváhagyásával, nyomdászok és egyéb szakemberek tudásuk legjavát beleadva készítik el.
"...bármilyen készüléken is nyitod meg és nyomtatod ki, ugyanúgy fog kinézni, ugyanazt az oldalelrendezést mutatja, amilyennek a tervezője/készítője megálmodta."
Ennek a jó minőségü beszkennelt - Uram bocsá' PDF-ben lementett változata az eredeti másolata, kvázi papírönyv, elektronikus könyv, idegen szóval e-book.
Olvastam néhány könyvet notebookon coolreaderrel, igen ott valóban lehet állítgatni sokmindent: betütípus, nagyság sorköz, margó, stb... A végeredményt "ezt a megjelenítési szabadságot" közelíteni nem lehet egy papírkönyvéhez (az eredetihez), lehet olvasni és valóban nem is a kinézet a lényeg, hanem a tartalom, de ez így nekem messze van a tökéletestől.
Félre ne érts én nem állítom, hogy a pdf az ideális formátum e-könyv olvasók számára, csak azt az ellenszenvet sem tudom felfogni amit ez a fájlforma itt a fórumon sokakból kivált.
Gondolom az e-book gyártók nagy része sem véletlenül ügyel arra, hogy az eszköze pdf-képes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest