Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
az egyenetlenség nekem beleférős kompromisszum, nem akartam sokat költeni rá, mert számítottam a hideg fényes problémára. azzal meg még kísérletezek
(#4971) grosy és (#4973) ZooLee: valószínűleg ezekbe a kérdésekbe már egyéni preferenciák és alkati adottságok is beleszólnak. nekem elég egyértelműen a következő a preferenciasorrenden:
1. ambiens fény
2. meleg lokális fény (ie. csiptetős lámpa)
3-4. hideg lokális fény és hideg közvetlen megvilágítás (hideg csiptetősöm nincs, de vszleg valamivel jobb lenne, mint a közvetlen)
5. LCDnagy kérdés, hogy ha lenne meleg fényű közvetlen megvilágítás, akkor az hová lyukadna ki. asszem arra még kell egy kicsit várni
(#4972) koncsik: ülve olvasáshoz jó a felső LED, mert ott az olvasó felső kávája van a legközelebb a szemedhez, és az zavarna, ha alulról világítana. fekvésben többféle variáció is van, de jellemzően az alsó káva van közelebb.
nekem a kindle az epub hiánya miatt, ha nem is kizárt, de valószínűtlen. tudom, hogy calibre, én is azt használom, viszont a telefonon is epub megy (aldiko), és nem feltétlen akarok egy párhuzamos mobi fát is karbantartani. persze van az a pénz"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Metal topik
- iPhone topik
- Motoros topic
- Már az ASRock portfóliójából sem hiányoznak a tápegységek
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest