Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
aktív tag
válasz totasenior #20815 üzenetére
Ezer köszönet a részletes leírásért !
Gondolkozom egy színes kijelzős készüléken is (mielőtt belémkötnének, hogy minek még egy, meg pláne színes is, nem Én akarok egyszerre több készüléken olvasni, a családnak szánnám, mert már kacsintgatnak az én olvasóm felé, és ha már lúd legyen kövér !)
Tulajdonképpen nekem is ezek jöttek le az olvasott cikkekből és műszaki leírásokból. De hallani akartam első kézből is . Gyanítottam, hogy a sárga világítás miért hiányzik a kijelzőről !
Igazából az érdekelt, hogy monóban is visszakapja-e az ember ugyanazt mint a nem színes készülékeknél, de látom még van mit javulni a technológiának. Jelenleg a kaleido2 fut, bár fényezik a dolgot, hogy ez a plus, meg 2,5 és sokkal jobb meg minden...
Szóval a lényeg. hogy olvasás szempontjából még nem váltja ki teljesen a fekete fehér readereket (már, ha a megszokott minőséget vesszük)
Csak kíváncsiság, mit csinálsz ennyi készülékkel?
Ja és Én is a Mozaikkal kezdenék egy színes olvasón![ Szerkesztve ]
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest