Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Veratrum

    csendes tag

    válasz DasBoot #13719 üzenetére

    Üdvözletem! Holnap érkezik meg, akkor tudom leírni az első tapasztalataimat. Most csak arról tudok írni, miért választottam.

    Pro: sok formátum támogatása, kikapcsolható háttérvilágítás (nyáron, az udvaron ne égjen feleslegesen, fogyasztva az akkut, de árnyékos szobában jól jön), a tudásához képest alacsony ár;

    Kontra: új termék, sem teszt, sem fórum nincs róla, tehát ismeretlenül veszek meg valamit. Nem 3. generációs, Carta kijelző, hanem Pearl (bár ebben az árkategóriában nem is nagyon van jobb).
    + állítólag tökéletes pdf tördelés, és azért a 8 GB belső memória sem hátrány. Az elődjeiben (Slimbook és Slightbook) fbReader volt, az pedig (legalábbis az androidos verzió) sok beállítási lehetőséggel rendelkezik, jóval többel, mint pl. a Kindle szoftvere. Remélhetőleg ebben is ez az olvasószoftver van, és nincs nagyon lebutítva.

    Egyéb érvek: olyan extrák, mint wifi, érintőképernyő nekem nem fontosak, annál inkább, hogy jó kijelzőjű, HD felbontású és világításos, sok beállítási lehetőséggel rendelkező olvasó legyen.
    Van már Koobe olvasóm (Junior), jók a tapasztalataim eddig a márkával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák