Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz LittleBiG007 #13261 üzenetére
Aki kíváncsi honnan vettem az Aurát, itt megtalálja (már többen is felkerestek miatta privátban)
LittleBiG007: Igen, nagyon klassz hogy most már bármilyen sötétben használhatom, így többet is tudok olvasni.
Garanciával remélem nekem nem kell bajlódni, főleg hogy nincs Így hogy meg van patchelve szájízem szerint, és olvas bármit, teljesen hibátlan, nem igazán látom értelmét a frissítgetésnek, le is tiltottam (bár már lassan egy éve nem adtak ki ezekhez a régebbi típusokhoz).A kobo-nál is lehet venni könyvet és azt az olvasóra küldeni asszem. Bár már nem emlékszem, tőlük se nagyon vásárolnék mást, mint ahogy amazontól sem. Másrészt, magyarul jobban szeretek olvasni, bár pl. ha kijön az új Trónok harca nem fogom megvárni a fordítást.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest