Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaSzKa
senior tag
üdv
Elmagyaráznád ezt nekem?
Nekem Pinnacle NanoStick 73e Ultimate PC + Mac -om van
TV Center 6.x-el használom és Splash Lite-alKérdésem az hogy ha veszek egy Smart Card kártya olvasót akkor tudom nézni a kódolt adásokat?
A Bakonynet-nél gondolom elő kell fizetni a Digitális adásra.
Családi csomag 51+7 adás 3635Ft/hó
Ha előfizetek akkor, hogy fogom látni a többi csatornát amit a tuner addig nem talált meg?1. Smart kártya licensz díja: 250 Ft/hó
Hogy tudnám ezt olcsóbban megúszni?
National Geographics, Discovery, Sprektrum, Eurosport 1-2 - csak ezeket nézném igazából HD-be magyarul. -
wlantal
tag
Szuper.Közben előfizettem én is a mindigtv extrára.
A homesys-ben hiába kattintok a "kártyák" fülre nem találja meg.
A DVB Viewer TE meg mint már fentebb taglaltam szaggatva jeleníti meg az adást.De azzal simán megy a CAM modul kezelése.Az összes kódolt adás megy.
Viszont feltettem a DVB Viewer Pro-t,na ez lett az "isten király császár".Nincs szaggatás és mindet kezel "keze lába jár".A codec-ken viszont lehet még kell hangolnom, mert nem tetszik a kép minősége.A Homesys-sel jobb a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
Ezek szerint a Homesys-ben van Conax CAM Cas7 emuláció (valami). Mivel nincs kártya + box párosítás elképzelhető hogy a Homesys aktiválni is tudja a kártyát. Esetleg meg lehet kérdezni a Homesys főfejlesztőjét:
wassermann