Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    válasz fape #58542 üzenetére

    Igazából arról az oldaláról lehetne megközelíteni, mert próbáltam külön feszt adni a kütyünek akkuról, és ha nem nyúlok egy ideig a távvezérlőhöz akkor elkezd jelezni. Vagy ha éppenséggel lekapcsolom a távot tehát jelvesztés történik akkor is egy idő után csipog.
    De hiába kap külön feszt a jelző, ha lehúzom a tápot a kopter rendszeréről, akkor már nem jelez ez a vacak.

    Amit írsz az nagyon jó lenne, még úgy is hogy ha nem töltené az aksit, csak én nem tudom azt hogyan lehetne a legegyszerűbben megoldani, bekötni, mert ezekhez "kissé" balfék vagyok. :B :D :R
    Buzzer-ként használni nem igen akarnám, hisz azt eleve rakok/tam a gépre amúgy is, vagy be van építve gyárilag.
    Az 1 perces késleltetés a beinduláshoz nem is lenne olyan fontos hogy annyira hosszú legyen, elég lenne rövidebb is.

    Igazából azért sokallom annak a kütyünek az árát amit mutattál, mert ha jól vettem ki csak egy feszültség figyelő, ami átkapcsol ha megszűnik a figyelt fesz az FC-n, és elkezd jelezni.
    Nem is muszáj az 5V-ot figyelnie egy áramkörnek, elég ha bármelyiket figyeli ami az FC-n van(pl.3.3V) ha megszűnik valamelyik akkor elméletileg nincs rádugva aksi, és átbillenhet jelzésre a külön aksiról.

    Jó lenne valaki még tudna további okosságot hozzátenni a dologhoz, főleg ha konyhanyelven teszi. :D

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák