Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz wicken #57018 üzenetére

    ezeknel a kisgépeknél a probléma forrasa az szokott lenni hogy nem is raknak antennát a gépbe vagy taviranyitoba.... ha van benne mar drot akkor 70-90%-os eselyed van kihasznalni a maximális hatotavot... de ilyen kismeretnél csodát nem lehet tenni..... esetleg az antennakat olyan pozicioba teszed pl a gép hazara lukat utsz es kivezeted és megprobalod fuggobe állitani akkor a maradék 30% esely is megjohet.... tobben itt probálkoztunk altalaban sikerrel :DDD de volt mikor nem.... nalam a sikeres ez volt: jjrc H31-esnek a specben a hatotavja nem tobb 100meter!.... a boardjan levő 3-4cm-rt felállitottam... azonnal menőtt a hatotav! 90m helyett 150! aztan egy wifi antennat raktam a TAV mert ott meg darab kabél sem volt.... a hatotav alulrol nyaldosta 300métert.... egyenes rálátassal takarás nélkul meg van a 300méter.... ilyeneket tudsz faragni azaz a gxyari megoldason kicsit finomitani.... ha nincs gyari antenna akkor erdemes rakni ra.... ha van nem biztos megéri lecserélni!

    itt a videon a 25mw-es FPV kamcsival már kb pariban van a h31 TAV hatotavja 250-300meter. A tavon lathato a wifi meg a gépen a felállitott gyari antenna.... [link]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák