- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
Azt vettem észre, hogy nem a karakter méretétől függ a teherbírása, vagy attól csak nagyon kicsit, hanem a classtól, és valami bogarakkal lehet növelni. A teherbírásról annyit, hogy az első részben 120kg körül bírtam cipelni, itt 30kg-ot. 1bogár negyed kg-mal növeli. Azt gondolom, hogy ezt a mikrotranzakciót szem előtt tartva csinálták ilyenre.
-
nanofocus
tag
Igen, én úgy szoktam hogy magyar forintra váltom 1 az 1-ben és így máris óvatosabban vásárolok. Már egy szakmunkás minimálbér összejött, elég az olcsóbb kétkezes is a warriornak Főleg hogy kétszer vettem drága ruhát és mindkettőt megtaláltam ládákban is..
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
donki
senior tag
Hát nem is tudom. Jó játék, de a microtransaction szemléletmód valahogy nagyon érződik. Tehát jó a játék, de szándékosan sokminden (nagyon) kényelmetlen benne, és így már tulajdonképpen nem is annyira jó. Nincs teleportkövem, ezért mindenhova gyalog megyek. De futni nem tudok, mert még a páncélomat is alig bírom el. Pár potion, küldetéstárgy, és akkor már lootolni nem is tudok, futni meg pláne nem. Csiga lassúsággal átcammogni az egyik városból a másikba azért nem egy nagy élvezet. Szerintem jegelem ezt a játékot. Majd 1 év múlva előveszem, addigra hátha megadják magukat és kiveszik ezt a mikrotranzakciós f*szságot meg minden szivatást ami vele jár.
-
donki
senior tag
Az első részben a fő küldetések során 5 teleport crystalt (olyan kő, amit bárhova lepakolhatok és oda lehet teleportálni) lehet megszerezni, new game plus folyamán vannak további crystalok, és egyszerre 10 lehet lerakva. A teleport kő amivel teleportálni lehet, kb 50 vagy 100 arany de a dlcben adtak permanens követ, mert rájöttek hogy az kell. A második rész világa sokkal nagyobb, és még 1 crystalt se találtam, a kő meg 10 ezer arany. Crystalt lehet venni dollárért (kurva anyjukat), gondolom követ is.
A teherbírásom 40 kiló, hiába indítottam 120 kilós óriást. Ebből a fegyver, páncél vagy 10 kiló, és valami 7 kilót foglal a sátor, tehát a hasznos teherbírásom kb. harmada, hogy utazás közben tudjak pihenni, ne kelljen a városba begyalogolni lépten-nyomon. Dollárért lehet venni könnyű sátort...
Szóval itt átlépték a határt, aszerint van megtervezve játék, hogy folyamatos frusztráltságot érezzen, aki nem vásárol dollárért szarokat.
Mindamellett sokszor volt deja vu érzésem, hogy itt már jártam, annyi mindent átvettek az első részből. Táj, épület, szörnyek, tágyak, páncélok. Ez nem baj, de a kapzsiságnak van egy olyan határa, ami már komoly visszatetszést szül. -
donki
senior tag
Azon én csak nevetek, hogy nincs olyan opció, hogy new game. ha valaki elkezd játszani úgy, hogy mondjuk női hangot választott tévedésből a férfi karakterének és ez zavarja, akkor indít egy új játékot, és csinál egy normális karaktert, ugye?
Nem!
Nincs olyan opció!
Venni kell dollárért!
Vagy trükközni a steam beállításokkal, fájlkezelővel, azaz túljárni a fejlesztők eszén. -
Dlr
újonc
Dejó hogy nem vettem meg végül ezt a fost.Olvasgatom itt napok óta hogy mi a helyzet és bíztam benne, hogy attól még a játék jó, hogy ennyi mikroszarság van benne. De ahogy olvastam a Te kommentedet is, egyértelmű hogy ha nem fizetsz pluszba in-game, akkor bizony erősen háttérbe szorulsz. Arról meg már ne beszéljünk, hogy nem tudom csinált-e már bárki is hozzájuk hasonló húzást, hogy a reviewek után a játék megjelenésekor teszik bele ezt az opciót.
-
nubreed
veterán
Gyanítom egyébként, hogy a játék legtöbb idegesítő dolgára lesz mod. A CAPCOM meg ****jon sünt.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
donki
senior tag
Ezzel óvatos lennék, mert könnyen azon veheted észre magad, hogy kizárnak a felhőből (a pawnodat nem bérelhetik többé). Logikusan végiggondolva, a játék lényege, hogy 1 karakterrel játszol és egy pawnod van. Mások bérlik, te pedig másokét bérled. Ez az addon túllőtt a célon és ezt felborítja, 100%, hogy ban lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
A közeljövőben jön az 1.1-es patch:
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
donki
senior tag
Ettől mondjuk még nem lesz jó a játék.
A teherbírást a háromszorosára kéne növelni, és a ferry stone-t (teleportkő) könnyen hozzáférhetővé tenni.
A játék tele van fetch questekkel. Akárhova mész, majdnem minden questben elküldenek a világ túlfelére, hogy ott csinálj valamit és menj vissza. Teleportkő nélkül ez nagyon hamar unalmassá válik. És akkor gondolj bele, hogy 40 kilós teherbírás sorcererként. Ráadásul be van osztva a terheltség, hogy light/medium/stb. Ez mit jelent? Ha 15 kilónál többet cipelek, alig bírok futni. 15 kiló az kb. a felszerelés + quest itemek.
Teljesen más lenne, ha úgy mennék ki a városból a vadonba, hogy 2-3 órát eltöltök a vadonban, tudok gyűjtögetni, lootolni. De semmit nem veszek fel, mert minek, hogy mégjobban lelassuljak?
Szerintem még a legelszántabbaknak is csak 1%-a fog ebben a játékban new game plust indítani, mert az unalmas ide-oda utazások folyamán elpárolog a játékélmény.
Ez könnyen lehetett volna az év játéka, de nem lesz.edit: modok ezen segíthetnek talán.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Igazából már most is van, pl. egy olyan ahol minden item fele annyi súlyú lesz mint eredetileg: [link]
De vannak még más weight buheráló modok is már. Szóval jó lesz ez. Amúgy a linkeltet ki is fogom próbálni ma este ha lesz egy kis időm játszani.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Viper26
nagyúr
FPS terén volt bejelentve valami javítás?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Peace
nagyúr
Steam pajtikat keresek, akik aktívan tolják a játékot. Kellenek a pawn-ok. Kit vehetek fel?
Valamint mit csinálok rosszul, hogy nem tudok nagy dögökre mászni? Nyomom folyamat a megragadást, de sehogy sem akar felmászni egyikre sem.
-
-
nubreed
veterán
Jó, hogy megemlítették ezt a dolgot, hogy hogyan kellene felmászni a nagyobb dögökre, mert eddig nekem se igazán akart működni. Köszi.
-
donki
senior tag
Classokról mi a véleményetek? idáig fighter, warrior, archer, thief, sorcerert próbáltam érdemben. Archerben nem vagyok teljesen biztos, kicsit gyengének éreztem. Warrior, sorcerer elég jó. Thief OP a sebezhetetlenség miatt. Fighter nagyon jó szintén. A fighter normál méretű ellenfelek ellen brutális, mert pajzzsal azonnal KO, és "v"-vel ki is végzi. Gyíkembereket is amivel a többi class hosszabb ideig elvan. Nagy szörnyek ellen is bevált, talán még jobban mint a warrior, bár az se rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Warriort próbáltam, de nekem tetves lomha és gyors ellenfelek ellen egy rémálom. Vissza is talentoltam fighterre!!!
Amikor egy pawn megemlíti, hogy tud egy jó kis barlangot vagy rift stone-t a közelben és szívesen megmutatja, de út közben megtámadnak (az esetek 100%-ában!!!), akkor utána már nem hajlandó mutatni az utat. Rá lehet venni valahogy, hogy újra irányba álljon?!
És még mindig keresek Steam ismerősöket, akiknek a jó magas szintű pawn-ját vihetném kalandozni.
-
Peace
nagyúr
Ha ilyenkor a harc után a go-ra nyomok, akkor mutatja tovább a küldetést a pawn, de az kussol, aki előtte felkiáltott, hogy tud valami jó kis helyet. Azt még nem próbáltam, hogy kiveszem az aktív küldetést és úgy próbálok go-t nyomni. Bár nem tudom, hogy teljesen ki lehet-e venni a jelölést a quest-eknél....
-
nubreed
veterán
A Mystic spearhead vocation -ről mi a véleményetek? Jó az? Jelenleg fighter vagyok és ez eléggé bejön, de érdemes a mystic spearheadre váltani?
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Köszi a válaszokat, én is ki fogom próbálni, csak most épp kiont vagyok a szabadban a semmi közepén és sehol egy város a közelben. De épp oda tartok, csak idő kérdése. Aztán lecserélem a vocationt arra. Út közben sikerült farmolni egy jó kis speart szerencsére.
-
-
donki
senior tag
Nagyjából az összes classt kipróbáltam. Szerintem mindegyik erős, de némelyik még erősebb.
A tolvaj a sebezhetetlenséggel elég jó benyomást tett rám. A mystic spearhand a sebezhetetlenséget az egész csapatra biztosítja, és szintén jó a sebzése.
A magic archernek ugyan nincs sebezhetetlensége, de elég komoly a sebzése, ráadásul messziről, és mindemellé sok nagy szörny inaktívvá válik a rengeteg becsapódó lövedéktől, úgyhogy a csapat még annyit se sebződött mint a spearhanddal.
A warfarerről nem tudom mit gondoljak. Szerintem speciális kombinációkkal jó lehet (sorcerer persistant flare, plusz másik fegyverrel ütni a flare-t), de nekem valahogy nem jött be annyira. -
nubreed
veterán
Rettenetesen felcseszte az agyam a játék. Van a Off the pilfered path nevű quest. Abban a pillanatban ahogy el kezdek beszélni Hugoval, az őrök rögtön rám támadnak... De miért??? Pedig először mikor odamentem és beszéltem azzal az őrrel aki fogadott a bejáratnál nem voltak ellenségesek. Sajnos odáig fajult a helyzet, hogy kinyírtam 3 vagy négy börtön őrt... volt másnak is ilyen?
-
donki
senior tag
Ha valaki esetleg ezután kezdi el a játékot, nehogy úgy járjon mint én: azt hittem, hogy pawn specializációból többet is meg lehet tanulni, és utána váltogatni köztük. Nem! Az utolsó felülírja az előzőt. Ami azért probléma, mert egy specializáció könyvből egyet lehet találni, nincs visszaút! Ami még probléma, hogy ha megtanul az ember egy specializációt, egyáltalán nincs garancia, hogy másikat is talál, és azzal megszabadul a specializációjától.
És ez miért baj? Én véletlenül megtanultam a logistic specializációt. A pawnom folyamatosan átrendezi az inventorymat, és ami vérlázító, hogy magától craftol. Ha van egy drága alapanyagom, amit speciális célokra tartogatok, simán készít belőle valami szart. Ha van egy küdletés, hogy szedjek x virágot, mire észbekapok, elcraftolja az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest