- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Légyszi ebben segítsen valaki:
''Ahoz, hogy játszani lehessen a cmoddal a benne található filékat be kell másolni a base könyvtárba, csak ez után jelenik meg a cmod a játékban?''
Igen örülnék a segítségnek!-{PoH}- Patriots of Hungary
-
Soldier02
csendes tag
Hi!
Az a problémám, hogy abit nf7(240fsb),bobil barci,512ram,9700pro és rángat!
Mi lehet a gond?Sá-ná-ná
-
Basmacskin
aktív tag
miért van az, hogy akárhány gépen láttam ezt, szaggatott, mint állat, és baromi ronda volt a grafikája?
--- Geri vagyok ---
-
Soldier02
csendes tag
-
Soldier02
csendes tag
Up!
Sá-ná-ná
-
Viktor77
titán
válasz Basmacskin #455 üzenetére
Azért mert nem láttad 3500+-os procin, GF6800-al, 2 giga rammal.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Soldier02 #464 üzenetére
Ha megnézed az adataimnál a konigot, talán picit le fogsz nyugodni, ugyanis nálam se egy leányálom. Le is töröltem megint a ****-ba. Nem éri meg a szenvedést. Ha majd menni fog fix 60 fps-sel az aktuális gépemen, akkor majd lehet visszatérek rá, de amíg nincs olyan gépem, addig viszlát doom.
I am having fun staying poor.
-
xtmod
senior tag
1 giga ram kell neki. lásd a konfigomat: ezen éppen jól megy high-on, feljebb nincs! az majd 512-es kártyákon!
-
Basmacskin
aktív tag
És az miért van, hogy akármit (high, extra high, hiperszuperhigh) beállítást állítok be neki, kilépek, újraindítom, megtartja a beállítást, de játékba bent olyan 320x240es textúrákkal dolgozik???
--- Geri vagyok ---
-
veterán
válasz Basmacskin #470 üzenetére
320x240 textúra... mhm... nem a játékkal lesz ott a gond.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Apophis
őstag
Lehet, már volt linkelve, akkor törölhető: Bővebben: link, új pálya, szvsz elég para, még nem toltam végig, és van benne pár (gygyi ) poén is. Töltsétek, mert ez tényleg működik, nem úgy mint néhány MOD...
All was naught but to serve the void...
-
Waix
tag
Nálam gefTi4200-on is ment rendesen, igaz 640*480-ban játszottam, de a kép még úgy is gyönyörű volt. Az engine-t úgy írták meg, hogy kevésbé ütős konfiggal is szép legyen és lehessen játszani. Ha ultra high-on már nem megy, akkor uninstall?
''Attól, hogy nem tudok tojást tojni, még képes vagyok megmondani, hogy büdös-e.''
-
Lord Zero
addikt
franc tudja.. 640ben vhogy nem tudom elképzelni ezt a jelzőt, h ''gyönyörű''
''Az engine-t úgy írták meg, hogy kevésbé ütős konfiggal is szép legyen és lehessen játszani'' - hááát.. szerintem pedig ez az egyik legizzasztóbb game, aminek az optimalizálásával igazán pöcsölhettek volna még, mert így katasztrofálisnem, mindegy
-
Waix
tag
válasz Lord Zero #475 üzenetére
640*480-ban nálam kb. úgy nézett ki, mint más játékok nagyfelbontásban. Gondolom ki sem próbáltad alacsony felbontásban...
Én egy olyan ember vagyok, aki kifejezetten haragszik, mikor a készítők a látványért feláldozzák a középkategóriás gépeken történő játszhatóságot. A FarCry-t pl. azért gyűlölöm, mert mind az akkori, mind a mostani konfigomon köhög, mint a vadállat. Ha pedig leveszem a részletességet, akkor meg már korántsem csillog-villog ám...
Haverom már tolta a Doom3-al, mikor én még el sem mertem indítani azzal, hogy meg sem moccan majd. Kérdeztem, hogy milyen felbontásban játsza, mire mondta, hogy 640*480- ban, de így is nagyon szép. A készítők nem szarták le a gyengébb konfigos gamereket úgy, mint nagyon sok más játékban szokás. Kipróbáltam 640*480-ban, gyönyörűen futott még úgy emlékszem high-on is és a 19''-es monitoromon is a legszebb játék volt, amit addig láttam...
Ezért nem is haragszom a Doom 3-ra, bár a játékmenetet csúnyán eltolták.''Attól, hogy nem tudok tojást tojni, még képes vagyok megmondani, hogy büdös-e.''
-
Lord Zero
addikt
félreértettél, de alaposan.. hogyan hazudhatnék, hisz ami neked szép, az totál más is lehet, mint ami az én szemeimet gyönyörködteti, és ez így helyes, így jó (szubiektivitás rulez a végletekig)
a vizuális kellem érzete nem mérhető számokkal, itt nincsenek igaz/nemigaz (1/0) dolgok
kalapemelés nem lesz, mert nem tudok semmilyen játékot mondani 640es prizmán keresztül, azt pláne nem tudhatom, h az ''úgy'' néz ki mit jelenthet számodra (vagy bárki másnak)
de ha figyelsz a szavaidra, akkor észreveheted, h 2005ben 640*480 felbontásról ÉS optimalizáltságról beszélni egyazon játék kapcsán.. nos, hogyismondjam.. kissé visszásnem, mindegy
-
senior tag
válasz Lord Zero #485 üzenetére
''2005ben 640*480 felbontásról ÉS optimalizáltságról beszélni egyazon játék kapcsán.. nos, hogyismondjam.. kissé visszás''
Igen, ebben igazad van. De egy játék grafikája nem függ a felbontástól egyáltalán, attól csak pixelesebb/élesebb kép lesz, semmi több. Még shadereket se állít át.╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
Waix
tag
válasz Lord Zero #485 üzenetére
''2005ben 640*480 felbontásról ÉS optimalizáltságról beszélni egyazon játék kapcsán.. nos, hogyismondjam.. kissé visszás''
Ezt az mondja, aki nem hasonlította össze a FarCry-t a Doom 3-al 640*480-ban.
Nekem az a lényeg, hogy szép legyen és menjen is. Az egyikben ezt nem voltak képesek megcsinálni, a másikban igen. Ehhez pedig dolgozniuk kellett rajta nem kicsit.''Attól, hogy nem tudok tojást tojni, még képes vagyok megmondani, hogy büdös-e.''
-
Lord Zero
addikt
''Ezt az mondja, aki nem hasonlította össze a FarCry-t a Doom 3-al'' - hm, elbeszélünk egymás mellett
az én idézetemben ott volt még az egyazon játék is..
azt, h 640ben az egyik jobban néz ki, mint a másik (vagy fordítva), sehol sem látom, h írtam volna.. egész egyszerűen nem erről beszéltemnem, mindegy
-
Waix
tag
válasz Lord Zero #488 üzenetére
Nyilván azt hiszed, hogy elbeszélünk egymás mellett, ha nem olvasod végig amit írtam.
A Doom 3-at megcsinálták úgy, hogy alacsony felbontásban is szép, élvezhető legyen és gyors. Hiába írod oda, hogy ''egyazon'' játékról beszéltél, az állításomról megbizonyosodni csak összehasonlítási alap birtokában lehet.
Ha minden játékot csak önmagában néznénk, akkor a Nights&Merchants-ra is mondhatnád, hogy szép, a NFSU2-re meg, hogy villámgyors.''Attól, hogy nem tudok tojást tojni, még képes vagyok megmondani, hogy büdös-e.''
-
Type-R
őstag
''Úgy van kérem szépen tisztelettel! Megérkezett az első videó, a Doom 3: Resurrection of Evil-ből, vagyis az első hivatalos kiegészítésből. Az id Software és a Nerve Software közös munkája nem lesz kevésbé hatásos, mint az eredeti játék volt, de azért már tényleg megjöhetnének az első D3 engines egyéb játékok is... A videó megtekintése egyébként kötelező!!!'' Bővebben: link
-
Lord Zero
addikt
értem
''A Doom 3-at megcsinálták úgy, hogy alacsony felbontásban is szép, élvezhető legyen és gyors'' - ühüm, a nagy trükk az lett volna, ha úgy csinálják meg, h mindez nagyobb felbontásra is többé-kevésbé igaz legyen
tudod, olyankor szoktunk optimalizálásról beszélni
(én értem mit mondasz, a d3 szebb 640ben, mint más játék 640ben, oké, ezért kell összehasonlítani mással, ezzel nincs is semmi bajom
én viszont ezt mondom: ha 640ben kell játszani egy X játékot, ott nem igazán lehet csúcsszuper optimalizálásról beszélni, és ehhez nem kell összehasonlítani semmivel, mert nem a relatív minőségről pofáztam)nem, mindegy
-
veterán
válasz Lord Zero #491 üzenetére
Nem egészen értek egyet - a felbontás csak egy technikai paraméter, a lényeg az hogy vizuálisan milyen minőséget tudsz előállítani adott számítási kapacitással. Az optimalizálás peremfeltétele tehát nem az, hogy a felbontás nagy legyen (két kocka 2048x1536-ban nem nagy szám) hanem hogy jól mutasson.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Dilikutya
félisten
A Doom3-at úgy csinálták meg, hogy alacsony felbontásban legyen szép, élvezhető és gyors Az nem érdem, hogy valami alacsony felbontásban is gyors. Amúgy ez is csak a minimális grafikai részletességre igaz. 640*480-ban ha mindent maxra raknék, el is durranna a GPU-m... a memória talán elégséges lenne még itt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Lord Zero
addikt
na, jóvan
akkor szóljatok a tesztereknek, h ezentúl minden játékot csakis max 640ben izzassanak, mert így kiderülhet, mennyire jól (szépen, ügyesen, okosan, stb) fut a gépeken és milyen remekül van behangolva
ti nem optimalizálásról (hm, ezt is jó lenne definiálni) beszéltek, hanem egy jófajta (akinek tetszik) graf engineről (ettől mutat jól egy game), amit igen, valóban, ilyen szempontból jól megcsináltak, szépecske, de nem erről beszélgetünk
arról beszélgetünk, h ez mennyibe kerül (szűrés, felbontás, stb), és szerintem többe kerül, mint más játékoknál
pl a chronicles of riddick mitől olyan jobb(an játszható) 1024ben + szűrőkkel is, mint a d3, holott kiköpött d3 (csak jobb játékélménnyel)? - ezért most nekem fognak esni a fanok, tudomnem, mindegy
-
-
Lord Zero
addikt
anaqer, vizualitásról meg jó kinézésről beszéltünk (''... hogy jól mutasson''), nem a programsorokról
adott egy game, ami bizonyos beállításokkal (aa/af + x felbontás) ÉS remek (itt a gyenge pont: szubiektivitás rulez) kinézettel 60fps-sel fut
ugyanazon a konfigon, ugyanolyan beállításokkal, egy másik game meg 35 fps-t nyom
melyik a jobban optimalizált?
(a példában szereplő számok a fantázia szüleményei, csak érzékeltetést szolgálnak)nem, mindegy
-
veterán
-
Lord Zero
addikt
a programsorokat arra kérdésedre értettem (félre, ezek szerint), h a riddick valóban doom3 engine-e (nem az, de úgy néz ki - jól -, és igen, gyorsabb)
öööhm, kicsit olyan rágógumi-szerű ez a téma, jó hosszúra nyúlt, pedig a dolog ennél sokkal egyszerűbb: a vita eredeti felvetése (miszerint a doom3 készítői gondoltak a kis gépekre) szerintem kurvára nem áll, és attól, h 640ben ''jól néz ki'', kurvára nem leszek meggyőzve arról, h jól megoptimalizálták (hányok ettől a szótól ) a motort - pláne, h szerintem 1024ben sem néz ki olyan borzasztóan nagyon jól, mint amennyit naftát ehhez enni szeretne (pl 256mb mellett el sem indul - az összes többi említett game ezt megteszi)
szerk: jó lenne, ha nem pusztán az ellentmondás kedvéért mondanánk ellent egymásnak
[Szerkesztve]nem, mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest