- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
-
devast
addikt
Gyors kérdés:
Tudja valaki a djuice-nak az apn beállításait (net) ? Kaptam előfizetéshez ezt a 100 mega ingyen netet, de nem vagyok biztos a beállításban, ráadásul sehol nem dokumentálják azt...
Köszi. -
törölt tag
Nah végre válaszoltak a levelemre úgy, hogy mégegyszer felszólítottam őket.
Köszönjük, hogy leveleddel hozzánk fordultál, ezáltal lehetőséget biztosítva számunkra a teljes körű tájékoztatásra.
A +3620xxxxxxx GSM számú feltöltőkártyás előfizetésének cikluszárási dátuma minden hónap 26-a, ezért történt az, hogy a megrendeléskor (08.26-án), és másnap(08.27-én) is levonta a rendszerünk a havidíjat.
Ez az általános szerződési feltételeink szerint jogos, mivel minden esetben teljes havidíjat vonunk a szolgáltatásokért, de természetesen mivel erről Te valószínűsíthetően korábban nem tudtál, bruttó 500 Ft-ot jóváírtunk az egyenlegeden.
A jövőben is minden hónap 27-én próbálja majd levonni rendszerünk a havidíjat, csak abban az esetben lesz ez másképp, ha akkor nem áll rendelkezésre elegendő egyenleg.
Bízunk benne, hogy az általunk biztosított megoldással elégedett vagy, és a jövőben is rendelkezésedre állhatunk szolgáltatásainkkal.
Csak tudnám, hogy ki találta ki ezt a hülyeséget. Ráadásul miért nincs kiírva a honlapra. Így majd mindig csak 27-e után kicsivel lesz értelme megrendelni. OMG!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #41635072 #357 üzenetére
Neked legalább válaszoltak, én még mindig arra várok..
Te is kártyás vagy? Mert akkor ez így (nem tudom hangsúlyozni)eléggé gáz, hogy egy kártyás konstrukciónál egy előre meghatározott ciklus szerint értelmezik a dolgokat. Mert egy előfizetés esetében rendben van, de ott ki tudják számlázni a fél napot is, kártyás csomag esetén, pedig bukta az ember, ha ezt nem tudja(márpedig szvsz eddig senki nem tudta). Meg pl pont ez lenne a lényeg egy kártyás csomagban, hogy az ember akkor tölti, mikor eszébe jut, akkor rendel meg dolgokat, amikor a helyzet úgy kívánja.. Így a halottnak egy puszi az egész
devast:
Leírnám, ha tudnám.. Nálam már a telefon(Nokia 5530) alapra belőtte magának a dolgot, ahogy betettem a kártyát, így a leküldött beállításokat fel sem pakoltam. Viszont ha belenézek ebbe, minden automatikus, vagy nincs beállításon van(vagy csak én nem tudom, hol kéne néznem), szóval ez rajtad nem sokat segít. A leküldött beállítás meg egy konfigurációs sms volt, tehát nem leírogatva, hogy mi merre.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
[Anduriel]
aktív tag
Valakinek nincs infója arról, hogy mikorra várhatóak az új készülékek(azon kívül, hogy ebben a hónapban)?
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
aktív tag
Sziasztok!
A 100 MB-s net nektek milyen használat mellett meddig elég?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Csak magába előfizetést lehet venni, készülék nélkül? Unokahúgom szeretne djuiceos lenni, de nem kellene neki csak kártya, meg előfizetés a készülék nem. Tehát ilyen formába lehet csinálni valamit?
Köszi. RR
Másik kérdés:
Mikor lesz több telefon djuiceéknál?═════════════════════════════════════════
-
nyxor
aktív tag
Mobil facebookot éjjel-nappal nyomhatod, alig generál forgalmat, ha képeket ritkán nézel rajta. MSN-en is egész nap fent lehetsz telóról. Myvipet nem ajánlom, 3 megát megeszik egy oldalletöltéssel, nagyon szarul optimalizálták, de hát azt is ki használja már... Ezenkívül meg tudsz nézni rajta menetrendeket, időjárást, kisebb híroldalakat, ezek bőven beleférnek a 100 megába. Ha beosztod egy hónapra, akkor nagyjából 3,33 megát tudsz átlagban elnetezni egy nap. Ja, és hasznos tud lenni, mikor az otthoni neted kimarad, a telót modemként használva tudsz netezni. Pl. gépen 1 óra aktív msn-ezés több emberrel az 2,5 mega.
Sebessége se olyan vészes.LG G2
-
RootRulez
félisten
válasz #41635072 #365 üzenetére
És így hogy alakul a havidíj? Mert ugye ha így is annyi (havi 2500), akkor inkább megveszem pl montéval és azért fizetek havi 2500at., mint a semmire, érted?
Így lenne az egészből egy kis hasznunk, mert a telót gondolom többért tudnánk eladni, mint amennyiért előfizusan vettük az előfizetési díj meg úgy is fizetve lenne...
═════════════════════════════════════════
-
Galo12
csendes tag
Hello!
mondja már meg vki legyen szíves h mik a beállításai a mobilnetnek android 1.6os telon...
köszi
-
bishop36
csendes tag
A telenor-tól át lehet vinni a számot djuice-ra?
-
-
törölt tag
Ma este 20:57-kor a djuice mondani fog nekünk valamit az alábbi adókon: RTL Klub, TV2, Viasat3, Cool, VIVA, MTV, AXN, Discovery, tv6, film+
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Most lett egy kis gondom, most vettem észre, hogy aktív a hangpostám, de nem tudom kikapcsolni, nem szeretem, ha nem veszem fel a telót (25mp alatt), akkor átrakja hangpostára a hívót, meg ne legyen hangpostám, ha ki vagyok kapcsolva akkor sem. Szóval sose, de nem tudok kikapcsolni. Próbáltam már kér telefonban is. Kikapcsolom, utána állapotkérés, és mégis aktív marad, ki-bekapcsolás sem segített, meg semmi sem.
Szerintetek?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
-
plus44
veterán
Üdv!
Kérdésem a következő lenne. Mi a különbség a számlás 20 és a kártyás 29 között. A számlás 20-nál van havidíj 2500ft, sms és mindenfele 20forintért telefonálhatok, eddig oké. De ezt mindig fizetem, minden hónapban, vagy én dönthetek, hogy mikor akarom. Azaz, minden hónapban leveszi a pénzt, vagy én dönthetek, hogy akarom-e az adott hónapban? Ugyanez a kártyás 29-re érvényes? )lényegében nekem az lenne a kérdésem, melyik van köze, egyáltalán van-e a tés domino csomaghoz. Ott is, ha akarom feltöltöm a számlám és beszélek 3000ft-ot, és mikor nullázódik, vagy feltöltöm, vagy nem) Ilyen van a djuice-nál?)
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Lopottmotor
tag
Szia!
A Számlás20 egy előfizetéses csomag, amiért fizeted a havidíjat (2500Ft).
- 20Ft minden irányba a hívás,
- 20Ft minden irányba az sms,
- plusz egy 500ft értékű csomag (100mb net, VIP szám féláron stb.)A 2500Ft teljes egészében lebeszélhető, azaz oszd el 20-al. Amit a 2500 felett telefonálsz, sms-ezel az nyilván hozzáadódik a havi számládhoz.
A Kártyás29 egy feltöltőkártyás csomag (mint T-nél a Domino), nincs havidíj, te töltöd fel az egyenleged különböző címletekkel.
- Hívás, sms 29ft minden irányba.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
válasz Lopottmotor #381 üzenetére
Értem, így minden világos, köszi szépen a kielégítő és gyors segítséget.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Akinek van netcsomagja, tudnátok mondani egy pár sebesség adatot? Úgy átlagban. (pl: Bp. II., III.ker)
Meizu MX3 32GB
-
niti
aktív tag
Néztétek már ezt az U26 teóriát? Szerintem botrányos... Legalábbis a kép, amit fest a fiatalokról. Nemá... [link]
Én is a "célcsoport" vagyok, de ettől eléggé elkeseredtem. -
Daniel D.
csendes tag
A djuicenál milyen színű a wave? Ebony grey vagy fekete? Nem tudjátok?
-
törölt tag
Sziasztok!
A Djuice-nál a 100 MB-os csomag kártyásoknál hogy működik?
SMS-ben kell rendelni, de ha pl nekem nem kell minden hónapba akkor lemondható? -
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Telefont vennék, és egy ősrégi Pannon-Djuice SIM-el használnám, jelenleg Djuice 29 kártyásban vagyok. Kérdésem az, hogy működik-e Pannon/Telenor-függő telefonnal a kártyám (elvileg a mostani is Pannon függő, de régen lett véve, nem tudom változott -e a helyzet).
Üdv!
Attila"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
djbahool
senior tag
Sziaszok!
Regisztráltam kártyás előfizetésem a pannon online oldalán.
Hol tudom megnézni az egyenlegem (sehol nem talátam)? -
Spilerke
csendes tag
Én is végigjártam a tiszteletkört emiatt az egyoldalú "számlázási ciklus fordulónap" megváltoztatás miatt. Az első levelem óta 3 hét telt el, és végre jóváírták az 500 Ft-ot.
Igaz, hogy csak egyszeri alkalom, de ezt automatikusan kellett volna minden érintett felhasználójuknál megtenni. Így viszont, ezt én nem tudom másnak minősíteni, mint egyszerű lopásnak!
-
nyxor
aktív tag
Szeptemberben kaptam egy 65 Ft-os számlát. Már az is elég vicces volt, de most októberben egy 16 Ft-osat küldtek, hát ott meghaltam
LG G2
-
törölt tag
Hát a pofám leszakad!
Csak 27-ével tudom lemondani a NET csomagomat. Pont akkor, amikor újra levonják a zsét.
Ekkora tolvaj bandát rég láttam, és még ők papolnak az ellentettjéről.
Megint mehet a cirkusz az eltulajdonított 500Ftom-ért. -
olcsii
aktív tag
szeptemberben én is kaptam 30ft majd utána 60ft körüli számlát.nem tudom miért
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Stig20
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Ha szeretnék előfizetni a számlás 20 csomagra egy új teló társaságában, ahhoz elég a személyi és a lakcímkártya vagy kell mellé még útlevél vagy jogsi is? Mert olvastam valamerre, hogy 2 féle fényképes igazolvány is kell az előfizetéshez, de nekem nincs se útlevelem, se jogsim.
Remélem valaki tudja a választ és segít nekem. -
KillArmy
tag
Tegnap szerettem volna egy Wave-et vásárolni, nagy vígan kérdezem, hogy ugye van részletfizetés, erre jön a válasz: nem.
Világ életembe T-s voltam (tehát nemtudom hogy a vodánál és a pannonnál van-e ilyesmire lehetőség, de gyanítom van), de hogy egy fiataloknak szánt szolgáltatónál ne legyen részletfizetés, az abszurd szerintem. Azthiszem náluk előfizetéssel 70ezer, namost hány fiatalnak van 70kp-ja telefonra? Szerintem nemsoknak.
Bocsi ha már említette valaki, de nem árt ha erről minél többen értesülnek, netán az illetékesek tesznek is a dolog ellen, mert hogy személyemben 1 vásárlót már elvesztettek, az biztos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest