Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz Shodan #1333 üzenetére

    A szakaszok végén található szövegek katasztrofálisak, de én személy szerint Phil Mills-t sem kedvelem mint navigátor karaktert.
    Néha aránytalanul nyugodt, más esetekben a 80-as évek akciófilmjeinek egysoros idézeteit mintázó zordsággal, szó szerint odabassza az egyes kanyarokra vonatkozó információkat.

    Grafikáról: Egyes autómodellek még a folyamatosan frissített fény és árnyékhatások ellenére is öregnek hatnak, ez nyilván nem véletlen, a pssg fájlokat kicsomagolva kb. látható, hogy a modellen feszülő wireframe ugyanazokat a 3D alapokat feltételezi mint a Dirt 4 és Dirt Rally 1 esetében.Valamint apróság, de az új pályáknál rendre kevesebb napszak és időjárás opció közül lehet választani, alulmúlva ezzel az első részt.

    A gyári skinek pocsék minőségűek. Kis felbontás, hiányos tartalom és nincs egy könnyen használható skin rendszer sem integrálva, annak ellenére, hogy az alapok gyakorlatilag az előző 2 résszel tökéletesen megegyeznek.

    Annak ellenére mondom ezt, hogy nagyon szórakoztató a 2. rész és vannak dolgok amikben szépen fejlődött, de aki nem kedveli, joggal érezheti azt, hogy a Dirt Rally 1.5-el játszik valójában.

Új hozzászólás Aktív témák