Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • smc

    addikt

    válasz Acheron #6411 üzenetére

    Leginkább akkor éri meg váltani, ha nagyobb mobilitást szeretne. Ebben verhetetlen az ipad.
    Az hogy mennyire veszi komolyan tőle függ, de érdemes lenne megnézni egy asztali monitort akár az xp-pentől vagy a wacomtól is. Itt nagyobb méretek is vannak és ha egy jó gépet szereztek az kitarthat 5-10 évig is ha nem tovább. Ennyi idő alatt legalább egy akku csere kell az ipadben, ezt számoljátok hozzá illetve míg az asztali monitor verziónál cserélhetitek a gépet alatta ha kell, az ipad egy az egyben mehet majd a levesbe ha már kevés lesz.
    Ipad-ből ha rám hallgatsz legalább egy M1-es 12.9-es prot vegyetek, ezekben legalább 8 GB ram van így 5 év múlva is használható lesz. Ehhez pencil 2 kell természetesen. -
    Akkuidő viszont pont innentől már kissé gyengébb a miniled kijelző miatt ha jól sejtem.
    Procreate már a 2018-as pro-t is képes volt lemeríteni 5-6 óra alatt új korában. (Ezen valamennyit lehet segíteni fényerő és képfrissítés szabályozással) Ami pedig nagyon más az ipaden az a billentyű kombinációk kvázi teljes hiánya. Procreate ugyan támogatja őket de nem lehet testreszabni és számomra teljesen haszontalan így. No meg ugye kérdés hogy most milyen programot használ és azt mennyire lehet kiváltani egy “mobil” appal. :)

    Szóval eléggé összetett a dolog, legegyszerűbb lenne venni egyet, kipróbálni, aztán ha nem jön be tovább adni.

    5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

Új hozzászólás Aktív témák