Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz embeembe #1928 üzenetére

    Hát igen, minden attól függ, mit öntöttél bele a táblába. Legalábbis az állásfoglalás alapján valami beleömlött, ami korróziót okozott. Ez lehetett tea vagy kávé is. Azokban ugyanis a csersav csodákra képes.

    Sajnos az alaplap valóban drága, ha az sérül meg, mint nálad (sensor board), az 200 EUR-nál kezdődik. Én a helyedben megkockáztatnék egy kínai behozatalt, bár arra meg nem lesz gari, vagy ha el is romlik, sokba fog kerülni. Ismerve azonban a Wacom táblák meghibásodási arányát, szinte a 0-val egyenlő, hogy ugyanannál a személynél kétszer is megsérüljön profi Wacom tábla.

    Azért azt hozzátenném, hogy figyelj oda legközelebb, hogy mi mellett tárolod a táblád, valamint arra is, hogy ha cégesen veszed EU-n kívülről, akkor EORI-számnak lennie kell a vámoláshoz. A vámon még rászámolnak majd vámot (Kína esetében emelt vám van tudtommal, így pár százalékot még tegyél rá + átvételkor fizetned kell az ÁFÁ-t is. Tehát kb. 27-29%-kal többe fog kerülni, mint ahogy kint hirdetik. Inkább európai ebay-en nézelődj szerintem.

    A Wacomnak meg tényleg csak Krefeldben van szervize, csak ők szervizelhetik. Mi is oda küldjük vissza, mint az összes magyar kereskedő, persze ha itthon veszed, akkor a szállítási költség az eladót és nem téged terhel. A garis ügyintézés díjai pl. nálunk nincsenek is az árképzésbe beleépítve, annyira kevés Wacom romlik el, hogy nem költségtényező. Más kérdés, hogy kapsz-e cseretáblát a bevizsgálás vagy a javítás idejére, mi a saját ügyfeleinknek pl. kérésre adunk.

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák