Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varso

    tag

    Sziasztok!

    Az utolsó levelezésem óta ( DIGI – publikus IP cím) problémák vannak az internettel. Nem hiszem, hogy összefüggésben van a kettő, de egyik napról a másikra a feltöltés 200 mbit/s alá ment, kb 110 mbit/s a végleges. A letöltés valamikor 500 mbit/s, valamikor 800 mbit/s. Ha böngészőből mérem a digis mérőn, akkor ezek az értékek vannak jelen,[link] ha pedig a gépre letöltött speedtest alkalmazással, akkor pedig ilyeneket:
    link

    Nem gondolom, hogy a környéken ennyire elkezdték használni az internetet, mert olyan helyen lakunk, hogy a többi előfizető csak az index.hu-t látogatja meg egy nap. Ami az érdekesség, hogyha a bejövő optikai kábelhez hozzáérek, akkor még jobban lecsökken a sebesség. Mivel a garantált érték felett van (éppen hogy), de attól függetlenül érdemes szólni a diginek, vagy fölösleges, mert nem fognak foglalkozni vele?

    Esetleg én tudnék-e valamit kezdeni, ezzel a problémával? Az összes kábel átvizsgálva, switch működése jó, több géppel, több op.rendszerrel próbáltam, de a feltöltés az mindig így alakul

    Lassan kezdem érezni, amit már a fórumon is olvastam, hogy „olcsó húsnak híg a leve”.

    FTTH - Balassagyarmat

    [ Szerkesztve ]

    "Ugye tudod, mi a valóság? Ami nem múlik el egy áramszünettel." Sherry Turkle

Új hozzászólás Aktív témák