Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz ACE- #26284 üzenetére

    De hogy lát be? Ha gépbe dugom a LAN kábelt, akkor külső IP-t kapok. Azon az IP-n meg nem csak helyi hálón, hanem bárhonnan be lehet látni. Ha nincs más IP, és a megosztások is ki vannak kapcsolva, akkor elvileg nem láthatnának be, nem?

    Szóval azt mondod, hogy ha bedugom a gépbe a LAN kábelt, és nem kapcsolódom PPPoE-vel, akkor ha van egy router valahol a DIGI swich-el elosztott hálózatában, attól lehet hogy kapnék belsőhálós IP-t, és már netezhetek is az Ő hálójával? Vagy hogy lehet megoldani a szomszéddal való hálózatot, ha tegyük fel direkt akarnék ilyet csinálni.

    mi az , hoyg hoyg látbe? ha simán a gépedbe dugod abejövö utp-t az nem cska külsö ipje van ha emeltes házban vagy hanem a lépscsöházi swithebe, azza ha a szomszédod is csak gépbe dugja akkor 1 háozaton vagok tudtok lanozni akár vagy maxal másiolni egymásnak dolgokat,
    ugy klátbe mitn otthon 2 gép 1 rotuetrel.- semi más.
    másképen meg, ha routert teszel és abol jöna gépet, ara is van eésly hoyg beláson, de lritam ahoz már érteni is kel nem elég csak a megosztásihelyekre katintani , és ott látni kinek an belöve a gépe simán utp-re router nélkül .

    ha a digi scithbe bevagy dugva az rendben, de ha netet nem oszt akor a swith nem ad kimenö potot, viszotn belsö hálozatos portod van a hjálozaton azt irja hogy korlátozott, de megy a belsö hálozaton a áflj emgosztás szomszédokkal ahsonlo, neted nincs , még akor se ha a szomszédnak van,

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák