Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Ha internetutalvánnyal egyenlítünk ki egy számlát, akkor a munkáltató felé az utalvány felhasználását 3 hónapon belül igazolni kell (hogy tényleg én használtam fel), különben a munkáltatót egy esetleges ellenőrzésnél megbüntetik.

    Felhívtam ma a Digi ügyfélszolgálatát. Azt mondják, pár hónapja már a digi.hu-n lévő ügyfélkapun keresztül is lehet fizetni internetutalvánnyal, nem kell bemenni emiatt az ügyfélszolgálatukra. Azonban a számlán fizetési módnál "átutalás" szerepel, nem internetutalvány. Azt javasolta a Digis ügyfélszolgálatos, hogy ne az ügyfélkapun keresztül fizessek Ticket Web utalvánnyal, hanem személyesen az ügyfélszolgálatukon. Ekkor ugyanis kapni fogok egy papír alapú befizetési bizonylatot, amin szerepel, hogy internetutalvánnyal fizettem, és ezt a papírt utána leadhatom a munkáltatómnak.

    Kérdés: ti hogy szoktátok csinálni ezt? Ügyfélkapun keresztül utalványkóddal fizetve egyszerűen csak átállítódik a számla kiegyenlített státuszúvá, vagy esetleg akkor is keletkezik valami számomra elérhető doksi az utalványos fizetésről? Az ügyfélszolgálaton kiadott befizetési bizonylaton valóban szerepel, hogy utalvánnyal történt a fizetés, illetve, a munkáltató valóban elfogadja ezt a papírt? Hiszen a számlán nincs utalás az utalványos fizetésre, és a számlát kéri be a munkáltató, nem a befizetési bizonylatot.

    Azért kérdezem ezeket, mert nem volt túl magabiztos az ügyintéző hangja a telefonban, és nem akarok szívni. Biztos más is fizet utalvánnyal, és már 11 hónapja igazolni kell az utalványok felhasználását.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák