Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dragon3000

    veterán

    válasz -=MrLF=- #105907 üzenetére

    Ha nem lenne a 4ig, szerintem itthon a digi is emelt volna árat, a mostani helyzetben. Amúgy ezentúl januárig kb minden nap valaki beírja, hogy a digi árat emel?

    Nekem ez a része tetszik a legjobban:
    Ez persze nem azt jelenti, hogy a Digi marketingesei szende szüzek lennének, augusztusban a cég 190 millió forintos bírságot kapott a Gazdasági Versenyhivataltól. Akkor az derült ki, hogy hiába vesszük meg a Digi 1000 megabites internetcsomagját, azt a Digi saját routere nem tudja biztosítani, a sebesség eléréséhez külön routert kell beszerezni. Ezt az információt a cég eltitkolta a vásárlók elől, a jogsértést végül ők is elismerték, megígérve, hogy nem fogják többet félrevezetni a vásárlóikat.
    A készülékeik tudják a gigabitet kábelen, olyan reklámot meg nem láttam, ahol wifi-t reklámoztak volna gigabites sebességgel, mert ezen a részen véreznek leginkább el az ontok, közben az áfsz-ben is egy gigabites lan az átadási pont.

    De az "Erőfölényben a piacon" rész is vicces, amíg az emelés hatására is a legolcsóbb megoldás marad, na meg itthon nem is a legnagyobb a piacon, addig miről is beszélünk? Persze szar, hogy emel árat, de vagy elfogadja az ember vagy vált másik szolgáltatóra.

Új hozzászólás Aktív témák