Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
Sziasztok!
Vettem ma egy Synaps CHD-3100-at, DVB-C-s beltéri egységet, de...
Ezelőtt nem nagyon értettem, hogy is működik ez a digitális televíziózás, mert a két TV-nk közül a régin továbbra is bejött az analógról, az új TV-ben meg van beépített tuner, így nem kellett szarakodni mindenféle berendezésekkel. Na most kiderült, hogy a régi TV a DVI bemeneten keresztül viszi az adásokat sima HD-ben (egy első generációs Samsung LCD-TV-ről van szó), és gondoltam kihasználhatnánk a dolgot. Először Edigitálban mondtam az eladónak, hogy van egy ilyen TV-nk, meg Digi kábelTV-nk, és megkérdeztem hogy mivel tudnám fogni a digitális adásokat. Erre adott nekem egy DVB-T-s készüléket, amivel nem sokra mentem, így vissza is adtam nekik. Aztán kicsit utána néztem a dolognak, és kiderült hogy nekem egy DVB-C-s beltéri egységre van szükségem, ma meg is vettem, de hiába kötöttem rá a kábelTV-t, semmi jelerősség nincs és nem is talál semmit. Ha visszadugom a TV-be, akkor minden adás bejön szépen.Mi lehet a gond, még mindig én nem értem, vagy a készülékkel van a baj?!
-
BobTail
őstag
válasz sandró60 #16472 üzenetére
Nem scart-tal, hanem DVI/HDMI-vel, így sima HD-ben tudnánk nézni az adókat. Sikerült a TV-hez csatlakoztatni, a menüjét már látom HD-ben, meg USB-ről is mennek a dolgok, de a lényeg, a TV-csatornák nem jönnek be. Amúgy Synaps CHD-3100 (DVB-C-s) a box típusa. Elméletileg jónak kellene lennie, nem?!
-
BobTail
őstag
válasz Kwisatzh #16474 üzenetére
Próbálkoztam mindkettő keresési móddal (kázi / automatikus), de mindkettő eredménytelen volt. Lehet az a gond, hogy el van osztva a kábelTV? Mármint az OK, hogy a másik TV-nek nem okoz gondot, de lehet hogy a STB-nak igen...
#16475 sandró60 a hangot sajnos nem viszi egyben, de van külön csatlakozó a TV-n hozzá
-
BobTail
őstag
válasz Kwisatzh #16482 üzenetére
Na! Erre bejött az M1 M2 Duna Duna World! ... először a fő kábelt dugtam bele, úgy sem jött be semmit, aztán beírtam ezeket a kódokat, és bejött ez a 4 csatorna, és visszahoztam az eredeti helyére, és megosztva is bejön mind a 4! Szóval már csak arra kellene rájönni, hogy a többi ~100-at hogyan hozzam be!
-
BobTail
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget, most már azt hiszem meglesz!
-
BobTail
őstag
Még egy utolsó kérdés: mivel tudnám erősíteni a jelet, mert vannak csatornák, amik csak akkor jönnek be, ha fogom a kábel földelését
Amúgy kicsit csalódás számomra ez a stb, lejátszik mindent pendrive-ról meg HD adásoknál szép a kép de minden csatornánál árnyak vannak a gyors mozgásoknál, meg mondom, nagyon sok adás be sem jön
-
BobTail
őstag
válasz Kwisatzh #16501 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom a Digivel elvégeztetni a piszkos munkát Az áthúzás meg szerintem nem a TV hibája, mert analógnál és DVD-zésnél nem volt jelen... de már nem csinálja, szóval nem tudom mi történhetett. Most épp a TV2-t nézzük, klasszisokkal jobb lesz a Voice HD-ben, főleg a jó kis beépített JBL hangrendszerével Köszönöm mégegyszer a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest