Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Segitségeteket kérném!
    Drága édesapámat sikerült rábeszélnem, hogy ugyan dobja már ki a 4000 ftos upc-jét, és 2700ért nézzen 2x annyi csatornát, 3x olyan jó minöségben. Beletelt egy kis időbe, de most úgy tünik, hajlik rá. Mivel én már 8 hónapja használom 5csillagos véleménnyel a digitv-t, csak ajánlani tudtam neki.
    A helyzet az, hogy ők Szegeden vannak. Ez ugye nem akadály, bár ott összecsapták az összes ilyen tv szolgáltatót egy kis pincehelységbe, és ott lehet upc-t, kábeltv-t, digitv-t, meg mindentv-t rendelni. Bement, megkérdezte, és összevissza beszéltek neki árakról, szolgáltatásokról, bekötésről.
    Az én esetemben úgy történt, hogy
    - ingyen kaptam a parabolaantennát
    - ingyen kaptam a beltérit, a másodikat nemkértem, de azis ingyen lett volna, úgy emléxem
    - 5-6 hét várakozást mondtak, ezt nem vártam ki, 3 hét után Andrissal megbótoltuk, felszereltem.
    - azóta is örülök, havi 2700 pénzért (nagyon baráti ár a piacon!)

    Namost faternak 2, de inkább 3 beltéri kellene, merhogy nézik ők anyámmal, öcsém külön szobában, meg ha néha haza esz a fene engem is, akkor énis a (volt) szobámban. De ez utóbbi opcionális, viszont 2 mindenképpen köne.
    Erre ilyen 6-8, meg tizenezer ft-os bekötési dijat, meg ilyesmiket magyarázott neki ott az eladó a pincében.
    Aki képben van, kérem tájékoztasson, mibe kerül ez a móka most?
    A digitv honlapján annyit látok, hogy a társkészülék kártyaaktiválási dija 6000 ft.
    És egy harmadiké?

    u.i.: láttátok, hogy már netet is ad a digi konzorcium? 10 megás net 2500 ft??? 20 megás 4500??? Az agyam eldobom. Én meg 4 megásért fizetek 10ezret? Hát hüje vagyok én? Sajna igen, amig hozzánk el nem húzzák a kábelt :(
    De nagyon tetszik a koma üzletpolitikája, akár román, akár nem. Ilyen vállalkozóból kéne még több, és megszünne ez a sok lehúzós, álcázott oligarchia, ami ma itt nálunk van. Választhatsz X cégből, persze, a választás szabadsága szép és jó, csak épp mind ugyanazt adja, ugyanannyiért. Mint a kinai piac. Ugyanaz a cucc mindegyik sárgánál ugyanannyi. Piac, mi?

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák