Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • montana92

    csendes tag

    válasz Bazsi1987 #1461 üzenetére

    Ilyennek "kell" lennie? Mármint legfeljebb szerinted... amivel persze nincs semmi gond, ha te ezt preferálod, de szerintem is a diablo játékosok jó része szeret elszeparáltan, magában játszani (köztük én is).

    Szóval értelmezésem szerint nem az MMO része a gond Vistaboy számára, hanem az, hogy úgy fest, ettől nem lehet majd teljesen függetlenedni (pl. olyan opció, hogy ha egyedül játszol, olyan instance-ba kerülsz, ahol csak te vagy, mondjuk azért cserébe, hogy így bukod az eventeket és társait) és ha kedved éppen úgy tartaná, nem lehet úgy játszani, hogy az erre szánt hub-okon kívül máshol ne láss más játékosokat.

    A Diablo 3 bukása pedig szerintem csacsiság, mert már 2015-ben elvileg 30 millió eladott példányszámnál jártak... plusz a mai napig az új szezonra felbolydul a közösség (reddit pl.), és rengetegen visszatérnek (még ha csak 1-2 hétre is minden szezon kezdetén) ami egy 10 éves játéknál igen szép teljesítmény. Ha viszont csak az alapjátékra gondolsz, abban igazad lehet, mert tényleg a RoS szedte gatyába a játékot.

Új hozzászólás Aktív témák