Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Vole #4681 üzenetére

    http://hun1.rakanis.hu/ - Diablo 2 Leírások - Útmutatók - UT-levelling guide

    "Mi az a target?
    Target az a karakter, aki körül a Mephisto által idézett szörnyek megjelennek. Mindig az az ember, aki utoljára lépett be a játékba, és csatlakozott a partihoz Harrogath-ban. Következésképpen célpontot lehet váltani, és be lehet állítani szándékosan is. Az UT-t levelinget csak akkor szabad elkezdeni, ha megvolt a target test, és az egyik hammerdin a célpont.

    Ha mégsem ő lenne, akkor a hammerdinnek és a célpont karakternek is ki kell lépnie a játékból, és a hammerdinnek kell utoljára visszalépnie, majd csatlakoznia a partihoz a városban. Ilyenkor – hacsak nem rontottatok el valamint –, ő lesz Mephisto új célpontja.

    A másik – szerintem egyszerűbb – megoldás, ha mindenki lent Tristram-ban partizik össze, ilyenkor a legelső (általában a játékot indító) karakter marad a célpont.
    Mephisto egész addig idézi a csontvázakat, amíg valaki a látóterében tartózkodik. Ha viszont a célpont meghal, akkor a ideiglenesen újat választ, és mostmár őrá idézi a csontvázakat. Ez egész addig folytatódik, míg van lent élő karakter, vagy amíg valaki a látóterében tartózkodik.

    Ebből is sejthető, hogy a célpont hammernek észnél kell lennie, érdemes pár Full Rejuvation potion-t betáraznia, mert ha ő meghal, vele halhat mindenki, Tristram-ban meg ott marad pár száz csontváz, akiket később már nagyon nehéz eltakarítani onnan...

    Egyébként ezért is állunk fel így, ahogy a képen is látszik, hogyha a target meghal, a csontvázak lehetőleg ne egy csomóban, hanem elszórtan jelenjenek meg, és lehetőleg messze a portáltól, hogy a hammerek biztonságosan tudjanak fel-le járkálni."

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák