Hirdetés

Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Blizzard vs. Diablo rajongók.

    "A HW-n belül teljes mértékben fel vagyunk háborodva a Diablo 3 látványvilága ellen indított petíció kapcsán. Melyben néhány rajongó követeli az előző rész gótikus, sötét és árnyékokban bővelkedő helyszíneit, a bepiszkolt, mocskos texturákat, a normál arányú vállvédőket, fegyvereket, azaz a hátborzongató, sötét és realisztikus művészeti stílust. Mivel szerintük az új videó alapján a WoW rajzfilmszerű világa köszön vissza. Kézzel készített, pasztellszerű textúrákkal, finom színekkel és letisztult formákkal. Hogy alátámasszák igazukat készítettek néhány színektől megfosztott - nevetséges - képet is, mely szerintük tökéletesen illene az új játékhoz."
    Forrás: Hardwired.

    Személyes vélemény: Bár egyetértek a cikkíró kollégával, igazság szerint nem rossz a másik elképzelés sem, a Diablo sohasem a színes képi világáról volt híres. Mindazonáltal ha ezáltal nagyon megnőne a játék gépigénye és a haladást elősegítő dolgok jobban beleolvadnának a környezetbe - nehezebb lenne a játék -, akkor inkább maradjon az eredeti terv. De a legjobb az lenne, ha lennének benne sötét helyszínek és világos szabadtéri pályák is. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Aktív témák