Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fourgee

    csendes tag

    Sziasztok, most már egy Dell XPS 1530 boldog tulajdonosaként írok, köszönöm hogy nem beszélt le róla senki sem! :) Amikor a boltban nézegettem, akkor szegény olyan kis gagyinak nézett ki, de most hogy itt van... Most fedeztem fel hogy van rajta fém borítás, a médiavezérlő gombok körül kéken világít ha megérintem őket, stb, stb. Ez az első gépem amit csak megvettem, bekapcsoltam és minden működött. A beépített webkamera jobban működik mint a Logitech Fusion kamerám otthon (pedig qrva drága volt, hogy kapják be akik kitalálták), videobeszélgetésnél semmi visszhang...

    Ami érdekes volt, az az ahogy kiszállították. Hétfőre ígérték. Egy étteremben dolgozom, a beszállítók minden reggel a hátsó bejáratnál lepakolják a cuccaikat a szabad ég alatt. Így történt az, hogy amikor ma dolgozni mentem, ott volt a notebookom a tejes meg a kenyeres rekesz között... Semmi aláírás, semmi átvételi... Egyik kollégám mondta vigyorogva hogy pár nap múlva telefonáljak be hogy hol a gép, mert úgyis küldenek egy újat, de inkább nem játszom el, így is az otthoni átlagárnál jóval olcsóbban kaptam meg (kb. 210 ezer forintra jött ki, T8100 processzor, 2GB ram, 250 winchester ééés természetesen Gf 8600GT).
    Az ár, felszereletség, egyebek mellett még az is e mellett szólt, hogy "normális" a formája, a csatlakozók logikusan vannak elhelyezve és a meleg levegőt hátrafele nyomja. Látszik hogy nem csak "dobjunk össze egy újabb modellt" elven csinálják ezeket.

    Acer Timeline Ultra M3 / Core i5, Geforce GT640M, 4GB, 20SSD, 500HDD

Új hozzászólás Aktív témák