Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csóri

    csendes tag

    válasz Hamann2 #17722 üzenetére

    Nekem is 5010 van i380,4gb,Ati 5650.
    Én is játékra vettem főként. Bulletstorm kifogástalanul fut.Cod szériát nemnéztem.De a Nfs 11,és a Test Drive U2 is szépen megy a gépen.Még a következő játékokkal próbáltam.: Risen,Gothic3-4,Starcraft2,grid,Far Cry2.A Testrive a Gothic4 és a SC2-n kívűl minden maxon futott,ezeknél is csak a Anti-Aliasinget vettem visszább.
    Mindegyik játék megy tökéletesen,bár a ventillátor majd kiugrik a gépből,de miközben ezeket a sorokat írom most meg kikapcsolt magától a hűtés.
    Egyébként nálam a ventillátor 2 fokozatban megy.A harmadik mikor kivan kapcsolva a ventillátor.Az akksi játék közben 1 órát bír.Webezés nem megterhelő feladatoknál energiatakarékos üzemmódban 3.5 óra. Valaki tudja esetleg hogy milyen nagyobbkapacitású akku kell pontosan az 5010-be?Így sem rossz a masina de egy 9 cellás akkut lehet érdemes lenne beruházni.
    Egyébként használ valaki readyboostot a notihoz? Usb driveot nemakartam mert kilóg a gépből,ezért vettem egy class 4-es Kingston SDHC-t arra meg azt írta hogy nemtámogatja.Aztán belepróbáltam egy régebbi class2,4gb sdhct azzal meg megy tökéletesen. A lassabbat elfogadta...Valaki próbált esetleg class4 től gyorsabbat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák