Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gilfoyle

    őstag

    válasz nagyito88 #16850 üzenetére

    Amit egy fél nap után tudok, azt leírom itt, talán másnak is jól jöhet.
    A kijelzőn kívül más összeszerelési problémát nem tapasztaltam. A ház stabilnak tűnik, a fogása kellemes az alumínium borításnak köszönhetően.
    Az nVidiás verziót vettem i5 procival és 4G memóriával. Gyors a gép, sokkal gyorsabb mint a jelenlegi asztali konfigom. A billentyűzete teljes méretű, elég halk, jó rajta gépelni.
    A touchpad kezeli a multitáccsot, ezt még meg kell szoknom. A bill felett lévő visszajelző ledek elég erősen világítnak, az lehetne halványabb is. A multimédiavezérlő érintőgombok jól működnek, mondjuk én ezeket feleslegesnek tartom.
    Eddig még nem volt alkalmam leterhelni, hogy mennyire melegszik vagy mennyire lesz hangos. Irodai használat és telepítgetések mellett egyáltalán nem éreztem melegedést és a ventillátort se hallottam.
    Az energiagazdálkodásnál sok minden tbe lehet állítani, pl ha akkuról megy akkor az Intel HD videovezérlőt használja, hálózatról pedig az nVidiát. Mikor betettem az akksit, kb 80%-on volt, azzal két órát bírt sok telepítéssel, 2-3 újraindítással, wifi netezéssel együtt. Én kb. 3 órás üzemidőre számítok, szerintem annyi meg is lesz.
    64 bites Win7 Prof jár a géphez egy csomó szoftverrel, pl. Roxio, Office 60 napos, meg a Dell saját programjai.
    Sokat agyaltam a Latitude 5510 és a Vostro 3500 között. Hasonló felszereltséggel és a lélektani 300k-s határ alatt csak egy éves garis Latitude volt, így emellett döntöttem.
    Az asztali gép kiváltására kellett ez a noti, azért is választottam a 15,6"-os méretű matt kijelzőt.
    A 3300-as csak méretében különbözik ettől.
    Ez ezüst színű, de a bronz még ennél is jobban néz ki szerintem.
    Hirtelen ennyit tudtam összeszedni, konkrét kérdésre könnyebben tudok válaszolni. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák