Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz catty21 #11214 üzenetére

    1-2 alap dolgot azért szerintem tisztázzunk:
    a melegedésnek sem a vinyó, sem az akksi életkorához nincs sok köze. Leginkább a proci és a GPU melegszik, azok a kritikus pontok. Ezeket egy párolgó folyadékkal töltött hűtőborda hűti. Ha az eldugul, koszos, kilukad vagy nem elég jó a kontaktus a chip és a felvevő felület között (kiszáradt vagy hiányzik a paszta, vagy nincs elég erősen rácsavarozva), akkor melegszik erőteljesebben de a rossz hír, hogy ennél a típusnál inkább konstrukciós hiba a melegedés. Amióta a Dell elpártolt az ATI-tól és csak NVidia chipes dedikált VGA-ig vannak, azóta van ez a probléma. Az akksit úgy vettem észre, nem kell formázni, már megtették előre. A formázástól egyébként sem lesz erősebb, már elsőre is ugyanannyira tudod feltölteni, mint harmadikra. Csak ha az elején ezt nem teszed meg, akkor lecsökkenhet a maximális kapacitása már az élettartama kezdetén.

    A hálózat sebességének sincs köze a jel erősségéhez. Ha gyenge a jel, az csak annyit jelent, hogy könnyebben megszakadhat a kapcsolat. Valószínűleg az internet szolgáltatódnál emeltek sávszélességet, ha gyorsabb lett. Vagy a rendszer újrahúzás gyorsította fel az egész rendszeredet, amivel internetezel is.

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák