- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
no, szombaton jön még valaki a carpe diembe teázni? hogy mikor... azt még nem tudom, de valamikor kora délután kellene.
-
Betegség miatt itthon ragadtam.
Ha szebb lett volna az idő, talán még is bevállaltam volna az utat.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Szilveszterkor lesz valami Debrecenben?
Ugyan Békéscsabán is volt már tavaly utcabál, és idén is lesz, de egyedül korzózni nem valami nagy élmény...Ja, igen, a remeterák életnek is vannak hátulütői az előnyei mellett.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
lorcsi
veterán
idén már nem is lesz ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
ngabor2
nagyúr
bejglimérgezés után és évvégi lerészegedés előtt nem teszünk egy próbát valamiféle találkozóra?
-
Csöves
őstag
Mi az a Carpe Diem?
Ill. hová installálták?Aquila non captat muscas.
-
Antimatrix
senior tag
Hali!
mennék a talira karácsony és évzárás előtt
szerintem este 20:00-kor mindenki tul van a bevásárlási lázom
ui: Vod@ internetről irtam ezt az első Hsz-t
egy nagyon kellemes hangú hölgyemény mondta hogy mit kell beirni a VPN-nél hogy végre már lássam a Forumot addig csak a privik mentek! -csak priviket látom már 3 napja
[ Szerkesztve ]
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
beencee
őstag
Kis segítséget kérnék: hol lehet Debrecenben 30-40eFt között jó biciklit kapni? (Elnézést a szakértőktől, ha hülye a kérdés, de hátha van létezik értelmes válasz rá...)
-
lorcsi
veterán
válasz beencee #3132 üzenetére
nem hülye a kérdés
füredin a volt jerikó piac közelében a szertár sportbolt mellett (egy épületben vannak)
a vámospércsin a gsv-vel majdnem szemben a gyöngy
a pláza mellett a vozzy bike-ba is érdemes benézni(hunyadi irányába pincehelyiség)
és a csapó elején a chilli sport
nagyjából ennyiaz uccsó kettő kissé drágább, de ha többiben nem találsz jót ezekben is megnézheted
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
xuldar
addikt
válasz Antimatrix #3131 üzenetére
Akkor eddig 5 fő. Nem jutottam el tegnap, de ma telefonálok nekik, hátha lesz még hely.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz ngabor2 #3135 üzenetére
Sajnos alaplapot cseréltem a gépemben, és gyári selejtet kaptam, nincs most otthon gépem. Csak az irodából tudok netezni.
Tehát ma este 20:00-ra foglaltam asztalt 4-5 főre a Carpe Diemben. Egyelőre az én nevemen van, de ha odaértem, megmondom a csajnak, hogy Prohardver néven fogják keresni. Aki tudja a civil nevem, az előttem is odaérhet Én 8 előtt pár perccel fogom megközelíteni az objektumot.
Ui.: Fülkében leszünk, de biztosan elférünk 5-nél többen is, úgyhogy ez ne legyen visszatartó erő!
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ngabor2
nagyúr
no, lassan indulok.
-
Antimatrix
senior tag
Hali!
megyek de csak 20:30-ra érek oda kb
addig lesztek biztos@n
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
xuldar
addikt
válasz Antimatrix #3141 üzenetére
Aha! Ezt már nem olvastam.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Antimatrix #3141 üzenetére
20:30... jó az 21:45-nek is
ja, és a feketelistán se vagy rajta egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
válasz ngabor2 #3143 üzenetére
Ja, csekkoltam, valóban nem. Kb. két hete néztem utoljára, azóta a hatodára csökkent a lista. Csak tudnék már aludni, a rohadt életbe...
szandi: azt hittük, azért, mert nem volt ingyen sör
[ Szerkesztve ]
-
pisti666
aktív tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Antimatrix
senior tag
válasz ngabor2 #3143 üzenetére
A részvétel a Fontos
inkább később megyek de veszem, a fáradtságot - inkább jószándékot - és elmegyek egy jó hangulatú talira
Köszönöm Azoknak Akik megjelentek és résztvételükkel jó hangulatúvá tették a talit!
Jó volt a Relax hegyi Tea - a barátnőmmel is meg fogjuk látogatni mert lehet beszélgetni és nem az éppen aktuális rádió éppen aktuális slágere bömböl a fülembe... -ez nálam bővem több mint pozotivum
Akik nem voltak ott azok sajnálhatják mint mindig - a teák miatt is különösen
Mindenkinek Kellemes Nyugodt Otthonülős Pihenös Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs