- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
ngabor2
nagyúr
-
pisti666
aktív tag
válasz PindurAnna #3751 üzenetére
Ha van rá igény szívesen megszervezem
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz pisti666 #3753 üzenetére
Mi benne vagyunk Gáborral Akár 14 péntek vagy 15 szombat délután egy kerti partit is össze tudnánk hozni
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
pisti666
aktív tag
válasz PindurAnna #3754 üzenetére
Hát akkor a helyszín is megvan időpontban kell még valamit alkotni egy grillezés remek ötlet akkor hajrá mindenki értesítsen akit csak tud én is ráírok pár emberre
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
ati012
őstag
csajok lesznek?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz pisti666 #3757 üzenetére
Akkor 15-én akár kora délutántól..bográcsozáshoz van krumplim Kis kolbi meg kenyér és kész a paprikás krumpli De grillezni is lehet ha hoztok husit
Italt meg mindenki azt hoz, amit inni akar
Rossz idő estén egy x-box party a lakásban?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
pisti666
aktív tag
válasz PindurAnna #3762 üzenetére
De csak akkor ha megint lesz "Próbáld meg lementeni a képeket " ügygyeségi játék vagy keresd a Rendőrségi megfigyelő furgon Wifi-jét
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
pisti666
aktív tag
válasz PindurAnna #3764 üzenetére
Nyilván mi hoztuk; és felőlem reggelig lehet majd tolni, csak legyünk megint páran
-
Bjørgersson
félisten
Jól hangzik! Úgy néz ki ott leszek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Antimatrix
senior tag
Szia
szombat délután nekem oké - még nem tudok semmilyen akadályról- megvalósulatlan projektről - kezdjük korábban és akkor lehet "inni 1 kicsit mert 4-8 óránbelűl meg +ki tisztulunk"
paprikás krumpli jó csak a kolbász kissé csipős kell hogy jó legyen az ize
mehet a dolog - piát tudok vinni mivel egyedül nem iszom és van "minden"
lehet szavazni:
-tiszta vodka
- gyümölcsvodka.... 20%-os light
-tiszta gin
- Gyógylikőr )jegesmester féle)
- fehér édes bor - termelői nem pancsolt
- palackozott fehér félédes/szárazrossz időt kizárnám - mert akkor ebben hangulatban Gábor nem tud annyi papacsintát sütni amit én meg ne tudnék enni
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Antimatrix #3767 üzenetére
Hohohoooo palacsintáról szó sem volt
Céklád nincs véletlenül?Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Kephamos
addikt
Egyelőre jónak tűnik! Szólok a nyíregyi brigádnak.
-
SAMYka
senior tag
Renault napok a hungaroringen részemről nem jó az időpont sajnos
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
pisti666
aktív tag
válasz Antimatrix #3767 üzenetére
Ha már szavazni kell Tiszta vodka én sztem viszek egy lityi jager-t meg egy kis kísérőt mellé!
Mellékesen pedig ilyen sorrendben mindent megiszunk[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz PindurAnna #3768 üzenetére
Ha valamilyen oknál fogva mégis lesz palacsinta, egy-egy üveg házi szilva- és baracklekvárt tudok vinni! Természetesen a piába is beszállok, mondjátok meg mit vigyek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Bjørgersson #3773 üzenetére
Lesz palacsinta Nekünk is van házi szilva lekvár, de hozhatsz
Piát olyat hozz amit megiszol, mindenki magának hozza De ha tele vagy manival akkor diktálom a nagybevásárlást
-
pisti666
aktív tag
válasz PindurAnna #3774 üzenetére
hát én nem csak magamnak fogok piát hozni gondoltam én azt hogy bedobjuk közösbe azt mindenki azt iszik amit szeretne meg ami lesz
-
Bjørgersson
félisten
Akkor maradok a jól bevált sörnél, úgysem vagyok nagy ivós.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz pisti666 #3775 üzenetére
Akkor hozzál nekem cappyt narancsost Nem szeretem az alkoholt..csak gyűjteni
-
ngabor2
nagyúr
válasz PindurAnna #3777 üzenetére
meg pár üveg bacardi breezert
-
Antimatrix
senior tag
Éjlen a sütő föző - PH! tag
én körtés palacsint szeretnék - nem is tudom miért....
oké de segitek akkor és "lenyulom a titkos összetevős receptet"10-én jöna fizu illetve inkább megy - a diákhitel még akkor nem jön
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
pisti666
aktív tag
válasz Antimatrix #3779 üzenetére
óh az majd október 15 nem is szeptember.
-
pisti666
aktív tag
válasz PindurAnna #3781 üzenetére
"10-én jöna fizu illetve inkább megy - a diákhitel még akkor nem jön" diákhitel október 15 jön egyben 2 havi
-
pisti666
aktív tag
válasz PindurAnna #3783 üzenetére
én épp térdig gázolok benne
-
Bjørgersson
félisten
Ha szeretnétek vízipipázni, ahhoz is tudok vinni szenet és dohányt.
-
pisti666
aktív tag
válasz Bjørgersson #3785 üzenetére
pipát tudok vinni ha kell
-
Bjørgersson
félisten
válasz pisti666 #3786 üzenetére
Én is tudok, de inkább nem viszem, mert nagyon gány, csak rosszul lennénk tőle. Én se szoktam már használni. Többiekkel beszéld meg, hogy legyen-e pipa.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Bjørgersson #3787 üzenetére
Pipánk van meg szipka is
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #3787 üzenetére
"Többiekkel beszéld meg, hogy legyen-e pipa."
Régen az OFF topicban az ilyen mondatokra jöttek az olyan válasz hsz-ok, hogy : "Nem leszek geci, nem leszek geci..."
-
Bjørgersson
félisten
válasz PindurAnna #3788 üzenetére
Ezt igennek veszem.
(#3789) daa-raa: Valószínűleg akkor még nem fórumoztam vagy itt se voltam, úgyhogy nem értem. Nem mintha jártam volna egyszer is az off topicban.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #3790 üzenetére
Tessék kicsit elvonatkoztatni. Nem az Off-topic a megoldás, az csak adalék.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #65675776 #3791 üzenetére
Foh. Ha ez is kérdés lenne a nyereményjátékban, tuti elvéreznék.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Bjørgersson #3792 üzenetére
mire asszociálsz (18+) a pipa szóról?
-
Bjørgersson
félisten
válasz ngabor2 #3793 üzenetére
De.. valami nagy gáz lehet velem, mert sose az ilyenekre gondolok először. Sőt. Jövő hétvégén viszont felvilágosíthatsz.
-
pisti666
aktív tag
remélhetőleg daa-raa is beugrik legalább egy pohár borra meg mellé valami kis szíverősítőre
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz PindurAnna #3798 üzenetére
Úgy látszik elvette az eszem a mai nyolc óra (pedig szinte semmit sem csináltam, bár volt egy-két érdekes epizód, amivel nem feltétlenül tudok mit kezdeni). Erre hirtelenjében nem is gondoltam, pedig volt már szó róla nemrégiben.
A képmentéseket egyébként megtaláltuk, csak éppen nem tudtuk letölteni. De mindegy, viszünk csavarhúzót és ha más nem kiépítjük a vinyót a boxból.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Cooler Master NR200P
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Seagate 8TB kulso hdd USB 3.0
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest