- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
válasz diablo1984 #3398 üzenetére
Most nemtom válaszolhatok-e ide...
Mivel ez már nem beszélgetős topik, így csak a taliról lehet itt diskurálni?Most hogy GVV van, tervezem, hogy spórolás miatt áttérek a kétkerekűre.
Remélem menni fog a beilleszkedés.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
diablo1984
veterán
GVV?
én a múltkor elővettem az ősszel vett bringámat, mert menni kellett kerti partira, hát majdnem kiköptem a tödőmet, míg azt a pár kilómétert letekertem, ráadásul a gyomrom is megfájdult annyira kényelmetlen volt az egész, a nyereg kicsi és bevágós.....
hát nem nekem találták ki, mióta teherautón ülök akár szó szerint is lehet venni, hogy sz*rni is kocsiból szállok ki!(szinte csak akkor, ugyanis autóban-teherautóban élek, he lehet így mondani)hogy ON is legyek:
akkor lesz valami májusi összeröffenés?remélném, hogy arpeen2 kollega is hátha eljönne, most így látva a moderátor kerestetik topicot, hát megvan róla a véleményem! istenem, hogy lehet egy ember ennyire furkálós? mégha az ő hirdetését sz*rnák tele az emberek, de ő is csak egy tag, egy közülünk, de ha mindenki ilyen lenne.......
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz diablo1984 #3404 üzenetére
Mostmár legalább megvan az ok
Picit tényleg lehetett volna lazább arpeen2 kollega, és nem kellett volna ugrani mindere, de ha őt zavarta, hát zavarta nem tudunk mit csinálni.
üdv
-
Oly
őstag
Ha mindenki ilyen lenne, akkor rend lenne...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Borosz
őstag
Érdekes lenne szemtől-szemben lenni újra mindenkivel. Én valahogy úgy voltam ezekkel a találkozókkal, hogy elvesztettem a fonalat, márnem láttam értelmét részt venni rajta... Miért is vannak a "talik"?
Ez akkor most nem off mert a témához kapcsolódik.
-
lorcsi
veterán
kauzolitás? sokat nézted a Mátrixot? Ez tetszett meg a Franciától?
Mi az hogy itt a vége?
őszülsz? vagy nem bírsz mozogni vagy... ? kicsinál a család ?haverokkal, barátokkal találkozni szerintem bőven van értelme. megismerni olyan arcokat, akiknek csak a hsz-ét látod stb..
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Borosz
őstag
"Csak úgy" élni nem olyan jó. Erre rájöttem már egy ideje. Nem érzem jól magam a bőrömben, ha csak úgy tengek-lengek. A célok éltetnek. Ha nincsenek akkor haldoklom.
Na jó, nem mindjárt lesz vége. Egyébként a hitemből ered a megjegyzés. Ez most nem lényeg. Hagyjuk.
A család nem csinál ki. Szeretek másokért élni. ;) A család megnyugtat, örömöt ad, szeretet, célt ad és még sok mindent.Témánál maradva ha egy jó kis beszélgetés is benne lehet egy ilyen összejövetelben akkor én is szívesen elmennék. Vizipipázni, cigizni, inni nincs gusztusom. Esetleg paintball is szóba jöhetne. Csak ugye szervezni kellene meg ilyesmi.
-
lorcsi
veterán
ezzel nem csak te vagy így, hogy cél nélküli élet nem jó
Az szerinted nem kivitelezhető hogy egyik asztalnál megy a vizipipa, cigi a másiknál meg nem ? csak szólok, hogy volt már iylen
sőt még szervezve is lett volna az ősszel is és most májusban is...csak ugye a jelentkezők száma
minden megoldható csak akarni kelleladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz diablo1984 #3417 üzenetére
4en lehettek üzlettársaid a többiek már nem nagyon aktívak..és a fotós nem is látszik
eladó: vadi új soundcore motion+
-
xuldar
addikt
válasz diablo1984 #3417 üzenetére
balról jobbra: én , SirJohn, phantom, simonzé, Borosz, lorcsi, RedSultan, és középen ül kyklopsz. A csapat fele már rég nem PH!-zik.
lorcsi: tudod, ki volt a fotós?
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
diablo1984
veterán
azért itt vagyok már egy ideje, így találkoztam is sokmindenkivel phantom és RedSultan-nal nem, SirJohn ismerős, talán az elején régen(kyklopsz-al egy 3 magos tervezőkártya bizniszünk volt).
szóval tényleg sokmindenkivel találkoztam már a szűk 3,5 éves pályafutásom alatt!
fotós ngabor?
-
xuldar
addikt
válasz diablo1984 #3420 üzenetére
Nem
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Oly
őstag
válasz diablo1984 #3420 üzenetére
3,1 évnek is elég az!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
werszomjas
addikt
a fotos kilete meg mindig ismeretlen
en a 8 emberbol mar 4el talalkoztam-beszeltem-uzleteltem, pedig en vagyok itt a legfrissebb
[ Szerkesztve ]
üdv
-
kovy79
őstag
[link]?
Nem is tudtam, h itt is regelve volt/van, én máshonnan ismerem.
Amúgy már nem ez a száma (legalábbis a nagy közösségi oldalon nem ez van megadva).''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
bobace
addikt
-
ngabor2
nagyúr
mint a címe is mutatja, ez egy ilzeres buli volt. azóta az ilzer is bezárt...
kovy: a mondatom második felét leginkább 4 ember érti rajtam kívül (samy szólt be, "kissé" be volt állítva, a gázórámon meg volt 2 vigyorgó borsodis címke). ekkor röhögött annyian, hogy beesett az ágy alá, és ketten alig bírtuk kihúzni onnan. szóval tényleg nagyon jó buli volt.
-
lorcsi
veterán
Janival mi újság?
meggyógyult?
Tudtok valamit róla?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Borosz
őstag
...és mégis most ki menne el egy jóféle régimódi debreceni PH! találkozóra?
Ahol mindenki ott van. Jó lenne gy olyan beencee-féle főzős téma. Persze ott már nem lehet, mert eladta a kertet.Kinek van itt kertje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest