Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz erik365 #98083 üzenetére

    Lehet, hogy az SWIF2 régi széria (az egynél még mindig újabb), de az első Noctuák is ugyanabban az időben lettek divatosak Magyarországon. (egyébként a debreceni MMTower-nél sokkal korábban rendelhető volt a Noctua venti, mint amikor az a PH hazai pálya rovatában először megjelent mint új kapható termék MO-n.)
    (Minden bizonnyal) valóban sok volt náluk a fejlesztés addig is és akkortól is!

    Szerintem nem vagyok elfogult, de SWIF 92-es ugyanilyen ventim van 1500rpm-es verzió(lehet, hogy 1300-1400 körül megy), direkt megállítottam működés közben, de semmi különbség hangban. Az 500-as egy lemezes Samsung vinyó hallatszik már-már kellemetlenül (az olcsó házban), de a venti még jó szolgálatot tesz.
    Nekem felesleges a váltás, de ha mégis kéne, a Noctuában bíznék (mármint bármelyik ventijében), a többi márka fogalmam sincs, hol tart. A honlapon van info, hogy procira vagy házhűtésnek szánták az adott típust.
    De ha már olyan tartós, hogy 6 év gar, stb, akkor használtan igazán jó vétel ;]

    [ Szerkesztve ]

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák