Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #77081088

    törölt tag

    válasz #33253120 #109641 üzenetére

    Nagyon egyet értek a "reklámvaksággal" (itt az oldalon) :K Ha érdekel úgy is megnézem,rákattintok,egyebek.Ha meg nem érdekel felőlem ott lehet az oldal tetején,alján stb. Egészen addig nem zavar,amíg felugró ablakokkal nem bővítik pl. Egyszerűen a reklám soha sehol semilyen formában nem érdekel. Ez a bizonyos "célközönségnek" szól,akikre bármit rá lehet sózni :) Kicsit olyan ez,mint a vírusírtó dolog. Egyik eszközömön sem használok vírusírtót,számítógépen sem. Ha tudatosan használom a netet,nem lesz fertőzés,és ezt már 10 éve tapasztalom.
    Egyedül tv-ben utálom nagyon a reklámokat,ezért nincs is bekötve szolgáltatós tv. Internet van,mindent letöltve nézek,reklámmentesen :D

    Más:
    Tudom,van topikja. De mint pl Zola007 fórumtárs kifejtette korábban,az effajta segítségnyújtás a fórumon nem mindig tartalmaz megfelelő információt.
    Szóval,navigációt tervezek venni a valamikor a közeljövőben. Csak a készülék fontos.Szoftver,térképek másodlagos.(igo-t akarok majd használn,az hogy ez legális vagy nem,ne menjünk bele,akit ez zavar,ne akarjon segíteni inkább)
    Tehát,valami 5,5-5"-os kütyüt keresek,ami hosszútávon,stabilan teszi a dolgát.
    Korábban wayteq masinát használtam párszor,az tetszett. Van jobb tőle? Árban 20-30eft max amit rá tudok szánni. Köszönöm előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák