Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Na pár dologra reagálnék:

    Látom vannak páran akiknek a DS2 még jobban bejön mint a 3, ez szerintem sem meglepő, mert itt minden azon múlik, hogy az adott rész hangulata mennyire kap el. Lehet jobb/rosszabb a grafika vagy lassabb/gyorsabb a játékmenet, ha a hangulata beránt akkor más már nem számít. Ráadásul mindegyik résznek, beleértve a BB-t is teljesen más a hangulata. Aztán ott van az újdonság faktor, mindenkinek az lesz a kedvenc része, amivel indította a szériát, aki a 3-al kezdte annak az, aki az 1-el annak az. Nekem a 2. rész volt az amivel elkezdődött minden és mai napig az a zene Majulában áh... az a hangulat számomra egyik részben sincs meg.

    De egyébként mint játék a 3. rész a legjobb, legkiforrottabb. Ami pl. nekem nagyon tetszik a 3-ban, hogy figyeltek rá, hogy kiélvezhesd a karaktered kinézetét, tehát soha nem válsz normális esetben hollowá, így ha netán egy szép anime csajszit kreáltál mindig láthatod a szép kis pofikáját (én most ezt csináltam speciel :) )
    Szóval erre nagyon jó megoldást találtak a fromnál.

    Az 1. részből PC-re 100%, hogy nem lesz remaster, konzolra lehet megcsinálják, hogy PS4/boxon-en is azért csak tudjanak vele játszani az emberek, de PC-re ott van a dsfix, ami voltaképpen remastereli a játékot. Szóval a remaster ha lesz is, inkább az lesz az értelme, hogy szélesebb közönség számára elérhető legyen a játék, nem pedig az, hogy a PC-sek csórgathassák a nyálukat, mert még szebb lett.

    Végül azzal zárnám mondandómat, hogy látom kialakult egy kisebb vita, hogy melyik rész lett a legjobb és ez egy állandó kérdés mindenhol. Erre annyit mondanék, hogy Logos Jr.-tól is ezt kérdezte valaki az egyik streamjében és ő megadta az ultimate választ a kérdésre. Ezt válaszolta: ez egy hülye kérdés és erre ő soha nem fog válaszolni, mert a játékoknak egy célja van: have fun! Ha te élvezed az adott játékot, akkor az elérte a célját és innentől kezdve teljesen felesleges abba belemenni, hogy valami jobb/rosszabb mint a másik. Ezért ő soha nem fog sorrended állítani.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák