-
Mobilarena
Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz mike1334 #4200 üzenetére
Aláírom mocsokszar a helyesírásom. Sose volt jó és nem is lesz. Igyekszem de van hogy nem is figyelem miközben írok. Ez van. Nem érdekel hogy illene jól írni. Én is szoktam látni olyat ami nekem is szemet szúr de nem foglakozom vele. Kimondva nem valtoztat az adott szóban semmin hogy j vagy ly.
Nem akarok offensziv lenni de ha neked ezzel bajod van az még mindig csak a te bajod.
Tudom hogy nincs igazam de én ilyen vagyok.
Bocs hogy kellemetlenséget okozok ezzel.
Részemről témát lezártam."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
mike1334
veterán
Senkit sem akartam megbántani, csak pár hozzászóláson belül 3 ekkora hiba nagyon szúrta a szemem...pláne a sok idegen kifejezés között, kicsit szomorú volt, hogy jobban megy az angol, mint a magyar. De tényleg nem bántásból írtam, bocs, ha valakinek belegyalogoltam a lelkébe, nem ez volt a cél, további jó játékot mindenkinek
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Šolaire
veterán
Nem nyelvtan tábor vagyunk fő a nyugalom
“Praise The Sun” \[T]/
-
mike1334
veterán
válasz Šolaire #4210 üzenetére
Köszi, új még az xbox, és jó pár év kimaradt a játékokból..egyelőre feltornázom az idegrendszerem egyszerűbb játékokkal, aztán jöhetnek az ilyen "hajkiszedősek" is Sajna a Bloodborne ki fog maradni a platform miatt, de ha jól tudom idén jön a Dark Souls első részének a Remastered kiadása, szerintem azzal kezdek majd
-
mike1334
veterán
Nem tudom, lehet a port nem volt jó, vagy csak simán Neked nem tetszett...nekem bejön nagyon, csak ritkán ülök pc előtt, azért lenne jó az android verzió. Vagy ha lenne Switch-em, akkor arra is van már, ha jól tudom
-
Mirakuru
tag
Megvannak a dlc-k nem vártam tovább, kíváncsian várom mekkora kihívás lesz. Remélem lesz időm is rá!
-
vvega30
senior tag
Miért van az, hogy ha embert használok akkor is ronda ragyás képű a karakter?
Nem kellene akkor emberi alakban lennie? Vagy legalábbis sima képűnek lennie?
Vagy valamit elcsesztem?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
-
Rony949
őstag
Így van, a Fire Keeper tud csak meggyógyítani. Ragyás fejed meg azért van, mert elfogadtad az ingyen szintlépéseket attól a hogyishívjáktól (nem emlékszem a nevére).
-
sp8787
addikt
-
-
-
Yodamest
veterán
Aki keres az talál alapon minden játékban lehet találni glicheket, csak nem minden játék ilyen népszerű a speedrunerek köreiben. Megnézem pl. Mario 64 speedrunt abban is kész szégyen miket össze ugrálnak, olyan falakon át amin nem is lehet átmenni stb. Arról meg nem tehet a souls széria, hogy ennyire népszerű és ezért sokan próbálkoznak a speedrunokkal és ezéltal a glichekkel.
-
Lien
aktív tag
Azt gondoltam az első DLC-ben a farkas a főboss, nagy nehezen de legyőztem, erre nincs vége, aztán néztem videót csak arról, hogy merre kell továbbmenni, hát, sírva fakadtam amikor észbe kaptam, hogy az első DLC főbossa 3 turnusos... és természetesen hagytam a faxba. A fő történeti szálban meg ott pattant el az ér, hogy az Archive Dukes után miután kijövök a könyvtárból lesz 2 Gargoyle, rámugrott az egyik és megölt. A hétvégén elő kell vegyem az biztos. Már érzem a végét a játéknak.
-
SemmerFH
tag
válasz BOBAKILL #4244 üzenetére
Friede Bossfight előtt ott van Gael summon sign-ja. Próbáltam behívni, de csak annyit ír, hogy phantom will be summoned t a different location. Akkor ezek szerint őt be sem lehet oda hívni? Vagy van hozzá valami spec, amit meg kellene csinálnom előtte? Gravetendert még nem ütöttem le.
PSN: SemmerFH
-
Lien
aktív tag
válasz Rony949 #4243 üzenetére
Nem érezném magam "gyengének", bár lehet segítőket hívok legtöbb helyre, de azt hiszem 58-as szinten vagy, ha jól emlékszem rá. mindössze azért, emrt tudom, hogy az agyon tankkolt karakterrel kevesebb PvP, invade mulatságban lehet részem a szintes +/- 10% miatt.
Nem is tudom mit vagy merre fejlesszek, helyette megveszem az itemeket, mert a célom az, hogy esetleg meglegyen az 1000/1000G (tudom ez nem xbox, de kiacsizni ha értitek )
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest