- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Ki hány óránál tart a végigjátszásban?
Érdekelne hogy sacc/kb mennyi lehet egy fullos végigjátszás, ha aprólékosan, mellékküldizve' + nagyjából mindent elolvasva játszogatok. (how long to beat oldalt már néztem.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Adam_Shepard #13934 üzenetére
Nem, nem láttam a végét, de akkora a világ, meg annyi féle mellékszálon lehet egy új sztorit belecsempészni, hogy kb végtelen történet, akár egy mellékszereplővel is.
Még most szereztem meg a robotot (Royce kinyírása után, mert provokált ) aminek nem jut hirtelen eszembe a neve, és megyek DEX-hez a bárba. Ez még gondolom nagyon az eleje? 6,5 óra ment eddig bele. @Imilenni - Nem, sőt! Most gondoltam írni egy pozitív hangvételű emailt a CDPR-nek, hogy a rengeteg hiba ellenére, egy ilyen zseniális játékott tettek le elém.
Közvetlen környezetemben is rengetegen játszák a játékot, egyöntetűen szereti mindenki, bár a bukok miatt mindannyian panaszkodnak, de nem gamebreaker egyikőjüknél sem.
Nextgen konzolosok + PC-sek.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz headhunter86 #13968 üzenetére
Vicc, komolyan, így kiadni. Nem tudom volt-e már ennyire balhés megjelenés.
Óhh hogyne lett volna, sőt, mindegyik rosszabb volt induláskor sok tekintetben:
- Anthem
- AC Unity
- Mass Effect: Andromeda, Fallout 77[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz headhunter86 #13996 üzenetére
Én nem vártam ettől sokkal jobbat, hogy őszinte legyek, anno a W3 is durván bugos volt az elején, az a ló a mai napig is olyan a játékban mintha vak lenne.
Én a tipic "story oriented" játékos vagyok, amíg nincs gamebreak dolog a játékban és jó a story nem érdekel, jót mosolygok 1-1 bug-on és megyek tovább.
XSX-en tolom, és számomra gyönyörű ez a játék már most is, tele tartalommal.
A játékelemek nagyon jók, imádom hogy ha úgy van kedvem végigrambózok a pályán, de lopakodhatok, hack-elhetek is, vagy szivathatom az ellenfeleket a reklámtáblákkal stb. A gunplay is jól eltalált, pedig kontrollerrel nem mindig egyszerű, sőt a nehézségi szintek is jól lettek szintezve.@Jinxb1rd - hardon kezdtem, de visszavettem normálra, még szoknom kell kontrollerrel, meg fejlesztenem, mert nagyon visszarúgnak a fegyverek még.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Én konzolosként sem érzem magam megvezetve, igaz XSX-en játszom.
A legelején jrok, most picit félretettem, lehet megvárom ezt a pár napot amíg kijön az újabb patch, addig meg visszamegyek Jedizni/Gears-ezni, vagy Controlozni ami épp jön.
Előrendelés volt 9.-én , lemezesen, imádom, nekem jó a játék.@MikeWazowski - Ez a hány százalékon állok engem is érdekelne. Köszi ha kapunk rá választ! Én sem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz shotika #14153 üzenetére
Köszi!
Most már, teljesen tiszta, bár annyira az elején járok, hogy még csak egy százalékos jelző ikonom van 6.5 óránál. Ezért nem értettem valszeg amiket írtatok.
Olvasgatok, sokat, szinte minden tüskét, meg megnézem a híreket.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz S e t h #14821 üzenetére
Mégis az RDR2 olyan szinten volt vontatott, mint egy brazil szappanopera, óriási open word, jól is futott miután meghegesztették, de tartalom azért véleményes mennyi volt/van benne az is ilyen menetközben lóháton beszélgetős, hogy ne csak a kutyagolás legyen órákon keresztül. A CP-ben még mindig prológban tartok, a hibái ellenére is köröket ver az agyonsztárolt R* játékra minden tekintetben, tartalmilag meg pláne. Persze tudom, almát a körtével.
-
Zoleee83
addikt
válasz wjbhbdux #14826 üzenetére
Auccs, komolyan mondod? Akkor lehet ezt elbénáztam, megcsináltam jópár dolgot. Direkt nem haladtam tovább, mert azt gondoltam kicsit tápolom előtte a karaktert. 11 órám van a prológban, még nem volt főcím. Haver tegnap mondta hogy haladjál picit mert utána nyílik ki igazán.
Ugye nem kell előlről kezdenem, nem érdemes?[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz S e t h #14827 üzenetére
Ne forgasd ki, azért is beleállok ebbe.
Nem a lovaglással van baj, hanem hogy az igényes fősztorin kívül merő dögunalom a játék. Semmi ingerem nem volt mellékszálakat csinálni, mert nem késztetett rá a játék. Itt a legutolsó mellékküldit is azért kezdem el, mert érdekel mögötte a cselekmény, meg a rengeteg leírás.
RDR2-ben a 6000. moneeeey beszólásnál meg a menjünk arrébb egy táborral 5.-jére mert megharagudtak ránk, meg legszívesebben nyakonvágtam volna az írót.
Pedig szerettem azt a játékot is, csak van jobb tőle.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz kovcsrob #14847 üzenetére
Ritkán találkozom a konzollal (mivel utálom is a filozófiáját is)
Kár volt az elpazarolt bitekért ezt a hozzászólást tekintve, tényleg ritkán találkozol konzollal, el sem kezdem megmagyarázni miért bullshit amit írtál.
Jó játékot a Cp-hez, mert tényleg jó a játék![ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz headhunter86 #14989 üzenetére
Jajj hagyjuk már a bezzeg a ps ekszklúzívok dolgot... Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt 2 évben ps4-et használtam játékra.. Van pár jó cím, de ennyi. Hozhatnám neked példának a Days Gone-t ami megjelenéskor sz@rul futott, vagy a Death Stranding-et ami szintén bugos volt, akkor hol voltak a fanbojok pedig ezek csak a célhardverre készültek 3 gépre.. Az egy dolog, hogy jó 1-1 exkl., de hányszor veszem utána elő még 1x? Tipikusan egyszer végigjátszós játékok 30k-ért, én biztos nem tolom végig mégegyszer ezeket über fokozaton, ugyanazért a storyért.. Ezzel szemben itt folyamatosan azon gondolkodom hogy végig kellene játszani mindegyik karakterrel újra a bugok ellenére is!
-
Zoleee83
addikt
válasz S e t h #15088 üzenetére
Ennyire nem is voltak bugosak, de volt róla nem kevés szó anno, csak ugye megoldották, ahogy itt is meg lesz oldva. A szépre könnyebb emlékezni.
Azóta mindkét játék rendben van, a DS-be amúgy csak 198 órát tettem bele, az fps droppos sz@rul futó DG-ba meg 130-at. Csak a bezzeg az exek hozzászólás bántotta a szemem, mintha az lenne a gaming alfája és omegája. Van élet a sony-n innen és túl is, rengeteg jó játék készült, nem csak a LoU,GOW stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest