Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

Topikgazda

válasz tomazin #2995 üzenetére

Az ilyenek miatt én nem hisztizek, csak információként közöltem.

A falon futás egyébként se hiányzott volna, a Flat-Head companiont nem nagyon ismertük (anno 2018-ban volt egy olyan info, hogy három kaszt lett volna, Solo (lövöldözés hangsúllyal), Netrunner (lopakodó-hackellős hangsúllyal) és a Tech (ő kapta volna meg a Flat-Headet egyfajta segédként, amely pl. egy lyukon bemászva kinyithatja az ajtót belülről és a többi - szerepjátékosként ez afféle Hunter (vadász) kaszt szerűség, csak éppen egy robot a segítőnk és nem egy hús-vér ragadozó)).

A metrózás egy kicsit fáj, mert az irtó hangulatosnak ígérkezett, és hát a 2018-as trailer is azzal nyitott.

Ami igazából fáj, hogy a jelen információk szerint az Empathy / Humanity vonal kimarad. Ugye a 2018-as videóban a cyberware beültetések csökkentették volna Humanity-t. Ez a Mike Pondsmith féle CP2013 / CP2020 vonalból származik, és pont egy morális kérdést vitt volna az egészbe, mely szerint nincs ingyenebéd, ha mindenféle szuperlátást és super-reflexeket akarsz, meg két lábon járó terminátor szeretnél lenni, akkor gyakorlatilag a lelkeddel fizetsz érte.

Na ez az a vonal, ami a jelek szerint kimarad, és én nagyon bánok...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák