- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
A Crysis 2 egy belső nézetű lövöldözős játék(FPS), a díjnyertes [Crytek] fejlesztőcsapatától.
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz VoidXs #12400 üzenetére
Próbád meg a routerben a port forward-ot.
Port forward
Kiválasztod a routered márkáját, típusát, a játékot és követed a leírtakat.Mondjuk legyen TP-Link, a márka TL-WR841ND, a játék meg a Crysis 2.
Az azért érdekes, hogy nekem nincs belőve a port forward és normálisan megy a C2 és a C3 is.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
A képen láthatókat is megcsinálhatod, hogy a router DHCP részében a DNS részt üresen hagyod.
És a Windows hálózati beállításoknál a TCP/IP 4 protokollnál a DNS-hez beírod, hogy:
- elődleges DNS cím 8.8.8.8
- másodlagosnak meg 8.8.4.4
Ezek a Google DNS szervereinek a címei ésszerintemérezhetően gyorsabbak, mint a szolgáltató(k) DNS szerverei.Az TCP/IP 6-os dolgokhoz nem kell nyúlnod, akár (ez rád van bízva) ki is veheted előlük a pipát.
-
VoidXs
nagyúr
válasz banhammer #12401 üzenetére
A log ezt írja:
[Lobby] Creating socket on port 64100
[Lobby] Failed to create socket on port 64100
[Lobby] Creating socket on port 64101
[Lobby] Failed to create socket on port 64101
...
[Lobby] Creating socket on port 64163
[Lobby] Failed to create socket on port 64163A vicces az, hogy a 64100 már Wars óta port forwardon van.
Szerk: megvan az oka, csak a logra kellett rákeresnem. Ez:
Nem szabad kipipálni.[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
mcsabee
senior tag
Skacok, ha megőrülök, akkor sem tudok rájönni, hogy tudom a fire rate-et állítani PC-n. Tudna valaki segíteni?
Stay a while and listen...
-
Slystyle
őstag
válasz VoidXs #12405 üzenetére
Ja, Scar+laser volt OP, mivel megmaradt az oldalazási sebességed ADS közben. Ezt a többség még megtetőzte egy Aim Enhance 3-al is és máris repkedtek oldalirányba az ellenfelek.
Scarab-nál ez nincs, viszont a laser-t csúnyán elrontotta a Crytek, mivel totál no-recoil-t ad a fegyvereknek, bár nem mintha olyan sok lenne amúgy is... -
mcsabee
senior tag
válasz VoidXs #12405 üzenetére
Fire rate, arra gondoltam, hogy egy golyót lő ki a ravasz meghúzására, rövid sorozatot lő ki a ravasz meghúzására, vagy állandóan lő, amíg ki nem fogy a golyó, amíg húzod a ravaszt. Úgy emlékszem, hogy a SCAR-nál ezt lehet állítani single playerben. Tévedtem?
-
mcsabee
senior tag
Örök hálám skacok.
-
Slystyle
őstag
Szombat estére tervezünk egy kis összejövetelt Crysis 2-ben. Nem Gamenight, csak egy kisebb összejövetel. Aki tud, csatlakozzon majd hozzánk.
-
Bjørgersson
félisten
Még a Humble Bundle idején kaptam egy pakkot, viszont azóta se próbáltam ki a játékot, most viszont megjött hozzá a kedvem. Érdemes letölteni, játszanak még vele, vagy már tele van csalókkal?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
banhammer
veterán
válasz Bjørgersson #12415 üzenetére
Kevesen vannak fenn a szervereken.
A csalók mennyisége meg mikor mennyi, kifoghatsz egy korrekt brigádot és fordítva is.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bjørgersson
félisten
válasz banhammer #12416 üzenetére
Hmm, akkor letöltöm, aztán meglátjuk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
banhammer
veterán
válasz Bjørgersson #12417 üzenetére
Remélem nem fogsz csalódni.
A DLC pályák nagyon jók, csak kevés a DLC-s játékos.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bjørgersson
félisten
válasz banhammer #12418 üzenetére
Ja hogy DLC is van hozzá, ezt nem tudtam. Gondolom a Maximum Edition tartalmazza.
-
banhammer
veterán
válasz Bjørgersson #12419 üzenetére
Igen, az tartalmazza.
-
Thunder82
aktív tag
válasz VoidXs #12423 üzenetére
Látod ebben 1etértünk
Érdemes letölteni de sok szerverre ne számíts ! Csalók kizárva, ritkán, tudom mert napi szinten vagyok fennt nem mint banhammer "kollega" napközben éri meg felmenni mert akkor nem vagyok fenn és veszem el az emberek életkedvét a játéktól, am+ yó céllővölde, érdekes yátékmódok, izgi menetek .- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
-
-
banhammer
veterán
válasz VoidXs #12428 üzenetére
A CoD-dal még nem játszottam, még olyan verzióban sem.
Anno a C2-t azért vettem meg, mert tetszett a játék olyan verzióban és a megvásárlásával támogattam a fejlesztőket.
A C3-at már a megjelenés előtt megvettem, nem bántam meg.
Aztán idővel megvettem az összes C variánst.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
VoidXs
nagyúr
válasz banhammer #12429 üzenetére
Jobb is, hogy kimaradtál a Call of Tízévesek muriból... Én a Crysist az első része óta megvettem előrendelve, kivéve a 3-at, az alfában még jónak tűnt, a bétával meg a kezdeti lelkesedésem eltűnt. A fórumaikon 4000 karakterben leírtam, hogy mi vele a bajom. Aztán 8 euróért bedőltem. Mára pedig megbántam.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Slystyle
őstag
válasz banhammer #12427 üzenetére
Megnézném, hogy játszol le egy meccset is CS-ben. Amúgy sem totyorászás megy benne, teljesen más a map layout, így nem tűnik annak és persze a taktika, csapatjáték a kulcsfontosság.
Mióta én elkezdtem CS-zni, azóta úgy vagyok vele, hogy minden multiplayer játék pub játék, amibe nincs competitive játékmód implementálva. Persze sok embernek nem ez kell, csak az eszetlen rohangászás, pubolás meg hentelés, de akkor a competitive játékra épülő játékokat sem kell "leszólni". -
banhammer
veterán
válasz Slystyle #12431 üzenetére
Nekem jobban bejönnek a pörgős játékok.
Fogadd el.
Lehet ha jobban belemélyednék a CS:GO-ba megváltozna a véleményem.
A BF3-ban az zászló állítós? mód tetszik.
Lehet bujkálni, taktikázni, agyalni, hogy honnan menjek, hogy ne szedjenek le.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Slystyle
őstag
válasz banhammer #12432 üzenetére
Competitive matchmaking-re gondoltam (nézz utána, hogy CS:GO-ban hogy megy). Crysis is lehetett volna competitive játék, ha rendesen lettek volna balanszolva a dolgok, nem lett volna ennyi bug, nagyobb játékos bázissal rendelkezett volna és még sorolhatnám.
Én elfogadom, csak nem szeretem azt, mikor valaki egy olyan játékot nevez totyogósnak, amit még ki sem próbált, azt se tudja mi fán terem. Úgy mondanám a CS-t, hogy 75% taktika (nem pubon), 25% akció, de mikor az a 25% akció van, akkor bele kell adni mindent. Mondjuk a csapatod elhullik, egyedül maradsz 5 ellen (competitive meccsek 5v5-ök) és megpróbálod lehozni. Egyet leszedsz, de a többi már tudja, hogy hol vagy és számítani kell rájuk minden szögből, mert tuti, hogy 1-2 ember rád fog rontani. De inkább nézz meg pár videót a profi csapatokról (NiP, Verygames/Titan, fNatic pl) és meglátod, hogy nem totyogás az egész. -
Thunder82
aktív tag
Nah csak összejött
RANGLISTA 2. HELY!! (bár én személy szerint nem számítom bele a hackereket mint ezt a csaló ALEX-et)
........és még a yó öreg STAN is itt van az első oldalon[ Szerkesztve ]
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Slystyle
őstag
Egyszer talán nekem is összejött az első oldal, de ahogy nézem, nem túl sokat estem vissza, 2. oldal közepe.
banhammer: Képre jobb klikk->Kép megnyitása új lapon. Ott lehet nagyítani.
-
banhammer
veterán
Én csak 93 órát toltam és már az is soknak tűnt nekem.
C3-ban 192 óra.
Rendesen el lehet szúrni ezzel az időt.@Slystyle: jé tényleg!
Beírtam a FF címsorába, hogy crysis 3 stats és ezt dobta ki a Google.
Más is ezt látja?
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz banhammer #12440 üzenetére
A crysis3s.com legit oldal, olyan, mint a c2stats.com, megtudod nézni a statjaid, csak kapott egy ráncfelvarrást. Részletesebb, pontosabb és nem annyira instabil, mint a c2-es oldal.
Azt pedig, hogy miért én vagyok ott meg Xuvial, nem tudom miért van.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz banhammer #12442 üzenetére
Kb két-három alkalmat kivéve közel fél éve nem nyúltam a játékhoz, így nem találkozok a játékosokkal, szóval nem értem, hogy miért keresnének rám annyian. A másik meg, hogy voltak jobb játékosok is nálam.
Xuvial meg alig-alig játszott vele tudtommal, szóval azt pedig végképp nem értem. -
Bjørgersson
félisten
Rohadt jó ez a MyCrysis. Amikor hoznám létre a profilomat, azt írja, hogy ezzel a mail címmel már van regisztrált profil és kérjek jelszó emlékeztetőt, a jelszó emlékeztetőnél viszont azt írja, nincs ilyen regisztrált mail cím..
-
eLit-MiLan
őstag
válasz Bjørgersson #12447 üzenetére
Nekem ne is mondd, mycry bedőlése után jelszóemlékeztetőt nem hajlandó kiküldeni: " nincs jogosultságom hozzá", mindig voltak gondok a régi mycry accal ( pl forum olvasásra se volt jogosultságom, azt kijelentkezve tudtam nézni.....), de így buktam a C2-es accomat...
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
banhammer
veterán
válasz eLit-MiLan #12448 üzenetére
Huh jó tudni.
Azt se tudom mi a C2-es jelszavam.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Bjørgersson
félisten
válasz eLit-MiLan #12448 üzenetére
Most egy rég nem használt címmel sikerült regisztrálnom, viszont a megerősítő mail nem akar megérkezni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest