Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz hardver-apro #1894 üzenetére

    Lehet hogy ezt megszívtad, ahogy sokan mások is, szóval üdv a klubban. Ha van bent pénzed, akkor próbáld meg a napi limittel kiutalni, ha 1 hónapig tart, még akkor is jobban jársz. Ha ennél jóval több, akkor jön a szopóroller, mert nagy eséllyel nem fog sikerülni a verify folyamat, szóval nem ajánlom hogy rányomj, csak ha nincs más megoldás. Ha megnyomod, akkor failed-re fog futni, és ticketet kell nyitnod, amire nem tudni mikor fognak válaszolni. 1-6 hónapja várnak rá ezrek, szóval sok jóra ne számíts. Egyelőre billeg a mérleg a között, hogy a Bittrex egy félig scam szolgáltató, vagy egyszerűen csak bénák és nem bírják feldolgozni a ticketeket. Mindkét verzióra vannak érvek és ellenérvek.

    A másik lehetőség, hogy azon szerencsések közé tartozol akiknek valamiért át fog menni a verify (lehet ilyenről olvasni, de nagyon ritka). De gondold meg kétszer is mielőtt rányomsz, mert onnét nincs visszaút, ha sikertelen lesz, akkor 0-as limitet fogsz kapni, és game over. Ha ki bírod várni, akkor inkább menekítsd ki a pénzed a mostani napi limiteddel.

    szerk.: jut eszembe, a napi kiutalgatás sem biztos hogy menni fog sajnos, a legtöbb ember a második-harmadik napon ugyanúgy megkapta a 0-as limitet, ezen se lepődj meg, sajnos ez egy ismert probléma a Bittrexel. Amíg nem tisztázódik náluk a helyzet, addig nem ajánlom senkinek hogy coint utaljon oda.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák