Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ragiecsgo

    csendes újonc

    Ha esetleg lehet még beleszólásom a saját demom kielemzése utáni "cheater geci" áradat után, akkor elmondanám hogy pontosan a "fishy" demókban mik is történtek igazából. (snow twitch közvetítése alapján vonom le a következtetéseket) szóval.
    cbbl a map, map végi statisztikáim pedig még hozzám képest is gyatrák: 19-22, 0.6k/d, 67% hs ratio.
    első félidőben 0 érdekes fragem volt, sőt alig lőttem meg az alap killeket, mert az nap amúgy sem ment.
    második félidőm első 2 körében kezdtem el enni, (amit azok akik velem játszottak már amúgy is megszokhattak, hisz még ph cup közben is ettem, majdnem mindig) amire sn0w mondja is hogy mit csinálok.
    ezek után 3 köröm volt ahol leálltam 5-10 másodpercekre enni, ami után volt 1 egész "érdekes klippem".
    miden jöttek ki a t-k, illetve 1 enemy jött bociból, mindegyik pozijáról tudtam csapattársaktól, hisz előttem meghaltak. első enemyt lereagáltam miden,(rendkívül rossz reflex-szel, emellett még rossz aimmal is) ami után egy jellegzetes mozdulatot tettem ELMÉLETILEG egy ellenfél rálockolásával egyetemben.
    nem tudom ti hogy látjátok azt a második """"lockot"""", de számomra az, még közelt sem állt lockhoz, sőt még át is ment a feje mellett pár méterrel a célkeresztem, meg sem állt rajta.
    ezek után tudtam a bocis fasziról az infót, és újonnan "rálockoltam" a lábára, ismétlem, a LÁBÁRA azután hogy ezelőtt egy (kb) 2 másodperccel még az ember fejére "lockoltam" rá.
    ez 1 darab klipp volt az egész meccsről amire azt tudja mondani a fórum lassan összes játékosa, hogy csalok.
    nem tudom ti hogy érzitek, de ez számomra kicsit sántít, hogy 1 elméletben fishy klipp miatt már le is írtok, több hónap veletek együtt töltött játék után.
    emellett még annyit akartam mondani, hogy igen, tudom hogy faceit ban-t kaptam és tudom hogy "bant nem adnak poénból", de annyit leszögeznék nektek itt és most, hogy én sem veletek, se másokkal nem csaltam ezen az accounton és nem is fogok. amint észre is vehettétek semmilyen más platformon nem kaptam bant, és nem is fogok, mert egy anticheat sem mutat ki semmit az én játékomra, mert egyszerűen nem csalok.

    mind ezek ellenére tudom hogy már elítéltetek és nem is akartok velem többet játszani, amit megértek teljesen.
    de ha már távozok, vagy inkább csak megszűnök ezen a fórumon létezni, legalább nézzétek meg rendesen, pár klippemet, akár lanról akár online és mondjátok meg azokról is hogy csalok, vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák