Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #97716736

    törölt tag

    válasz Lacccca87 #5783 üzenetére

    Hát nem tudom hogy bal lábbal keltél-e, de akit ez nem érdekel nem használja.
    1. Sokkal élvezetesebb, és szebb a játék hogy több színt kiemel. Nekem se egy szutyok monitorom van, és nem lehet annyira személyre szabni, hogy olyan színt kapj amit a VGA driverben be tudsz állítani. Akik profin tolják, nem egy 50k-s monitorjuk van, és érdekes, hogy ők sem a monitor színbeállásán babrálják a dolgokat, hanem Digital Vibrance, vagy AMD-n belül...
    2. Profik nem igen használnak alap Cfg-t, ha voltál már kint versenyen, akkor láthattad, hogy egyikőjüknek se alap legalább a célkereszt, ez már Console-ba átírásnak számít.
    3. Igen mindenki találja meg a magának megfelelő konfigot, ezért is szedtem le egy Profiét, és beállítottam, ahogy nekem kényelmes, és sokkal jobban rááll a kezemre.
    Ha nem értesz velem egyet, akkor nem értesz, kész. Ez a te álláspontod, én csak azoknak segítek akit ez érdekel, semmi rosszat nem akarok ezzel. ;)

    (#5784) mate3553: Olvasd el még kétszer, hátha rájössz mire írtam...
    "Én ezt a SweetFX-es módot nem használnám, le kell venni az élsimitást, FXAA Off-ra stb..." Felbontást le se hurrogtam hogy ha FULL HD-ba játszod, akkor már nem jó... Kicsi felbontást használnak a többiek, és én is ezt preferálom 4:3 arányban, és nyújtva.
    A színbeállítás összesen 1 percet vesz igénybe, a felbontás beállításával, ha neked ez sok hogy ennyit elvesz az egy napodból akkor igazán sajnálom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák