Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gtamate2

    veterán

    válasz SQX_Barto #38983 üzenetére

    Köszönöm :R

    Ha innaktív vagy nem veszi el ténylegesen a rangodat, csak nem látod, aztán az első nyert meccsel vissza is kapod (vagy szintet lépsz). Nekem is van ~400 órám a sourceba, de nekem az nem adta annak idején. Mondjuk tény hogy nem is fordítottam közel annyit a megtanulására mint a GO-nak. (plusz ott nem lehetett nagyon fejlődni a pubokon ugye)
    Viszont itt pedig a silverből nagyon nehéz kijutni, sajnos nagyon retardált, sokszor direkt bukni akaró smurfokkel dob be hogy nagyon nehéz kitörni a silverből egyedül. Ezért is szoktuk javasolni hogy érdemes innen a ph-ról többen összeállni, egy ts-re menni és úgy már rögtön más az egész mintha random oroszokkal kerülnél össze.
    Btw. én is deathadderrel játszok, én a4techről váltottam és ég és föld a kettő.

    Én annak idején nova 4-ben kezdtem és ahogy kezdtem fejleszteni a cuccaimat úgy fejlődött a skillem is, az elején még high sensen + asztalon, egérpad nélkül kezdtem. Aztán vettem egy méretesebb, rendes egérpadot, kicsit később lejjebb vettem a DPI-t és az érzékenységet is próbáltam lentebb vinni (persze először nem nagyon ment, de később megszoktam), aztán a DA óta sokkal jobban érzem hogy valóban én irányítom teljesen a karakteremet :)

    *Sn0w

Új hozzászólás Aktív témák