Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Düsseldorf

    tag

    válasz holozis_HUN #2479 üzenetére

    A kupaszam azonos, igen, a kártyák is- egy bizonyos ideig. A felfelé menő fázisban. Amig elértem a 2700+ kupáig, az ellenfelek kártyáitól nem estem hanyat, volt rosszabb, jobb, de kb. reális, leküzdhető (és nyilván le is küzdöttem, ha odáig eljutottam :)). De azota a helybenjárás, majd erős visszaesés jött, mert jóideje ("panaszkodtam" is erről már pár napja) legendary kártyákkal teletömött ellenfelek jönnek sorozatban, miközben a statot megnézve joval nagyobbik részük kevesebbet játszott mint én, ennek ellenére többszörös számú legendás kártyájuk van. Az egyszeri ember 2 dolgot gondolhat: rossz a véletlenszámgenerátoruk a kártyaadásnál, másodi verzió -én erre szavazok- ezek megvették pénzért a kártyákat a shopban.
    Namármost, mivel tul sok zsét nem adtam ki ezért (jövöben tuti egy centet se), de azt látják h. 35 eurót beinvesztáltam --> van hajladóságom fizetni is. Nosza, valami vevőértéket az azonosítom mellé rendeltek, és nyomják nekem a legyőzhetetlen ellenfeleket. Mert oké hogy nem vagyok valami Rommel v. Nagy Sándor, de nem én romlottam, ha (sokkal) jobb lapokkal se tudok még szinten maradni se, pedig a kihivásokban legyőzők időnként 3000-3300+ kupás ellenfeleket, mint amikkel az eddigi maxig eljutottam.
    Ma reggel már kinomban elröhögtem magam, egy olyan szürrealisztikus lv8-as ellenfél jött, kb. azonos pontszámmal, akinek 5! legendás lapja volt, abból ráadásul 3 v. 4 már második fokozatú, no comment (sokkal több játékból van 1 lv2-es infernodragonom, és egy semmire se jo lavahund)..
    Ja, a maradék 3 lapja is messze jobb mint nekem, giant lv8, minorhorde lv11 és skeletonarmy lv5 - ez egyenesen nonszensz deck arena 8, lv8-as fickónál, láttam már ilyeneket kihivásban a messze 3000 feletti emberkéknél, de nem egy kézben.

    Corvette, az airfecta-val hogy kell játszani? Melyek a kiegészítő lapjai, lerakási sorrend és a stratégiája, mert tegnap a leirásod alapján kiprobáltam, és csak egy kinkeserves döntetlent sikerült kihuznom vele :).

Új hozzászólás Aktív témák