Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    Topikgazda

    Igazatok van, kicsit másképpen gondolkoztam, de tény hogy ezek a lapok amikkel én is játszok a common-okat kivéve messze vannak még a maxtol..

    Jack: én sem sok mindent változtattam. Baby dragon ment, majd jött vissza miután kaptam belőle annyit hogy level6 lett(így azért itt izmos, nehezen szedik le). Lightning-ot kivettem, most fireballozok(néha bánom mikor inf.tower jön, de nem sokszor van), skeli helyett nekem tombstone lett.(annyi hog és ebarbi jött hogy kellett valami olcsó épület-már 9-es, nagyon megszerettem. Most a log se tarolja le ,hármast nem de 1-2es logot túlél-egy ideig volt lumberjack helyette, de az nem vált be olyan jól-igaz mikor a nightwitch-et berage-elte az brutális takarítást végzett, igen ewizz-NW csere nekem is volt. Próbálkoztam dupla witch-el, mert giant mögött jól szuperált kiskarimnál, de gólem möggé már drágának bizonyult)
    Most ezzel gólemezek:

    A win-lost-draw nem mérvadó mert csak azóta számolja amióta regisztráltam a starfi.re oldalra.

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák