- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz imi123 #29849 üzenetére
Inkább azért nincs még új driver, mert nem volt rá szükség. Ilyen körülmények között érdemes elhúzni a fejlesztést, mert ha egy batchből fordítanak egy drivert, akkor annak tesztelésére kell egy hét, és utána az MS is ül rajta egy darabig. Viszont van egy rakás dolog a "to do" listán, amit be kellene építeni. Ott az OpenCL 2.0 véglegesítése, a HSA Finalizer, a véglegeshez közeli Mantle frissítés, a frame limiter, jön új Media SDK, amire szintén kell új runtime, plusz ott a számos új fejlesztőkörnyezet is, amelyet be kell fejezni és a véglegesített támogatást is meg kell írni rájuk.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
wwenigma
Jómunkásember
[link] Ez van fenn, nem volt azota vele random fagyi. (Omegaval volt 1x.)
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
imi123
őstag
Lehet hogy kisebb de stabilabb lépések célravezetőbbek lennének.
Én úgy látom hogy belefulladnak ebbe a sok újításba.Mire esetleg ezeket az újításokat valaki elkezdené használni addigra itt a DX12.
Aprópopó,ott nem lesz driver???Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz imi123 #29855 üzenetére
Egy részük muszáj, mert ha nincs benne a driverben, akkor meg a fejlesztőpartnerek programjai nem fognak futni. Az API-k és a HSA finalizer prioritás. A Media SDK annyira nem, de az sem árt, ha kész lesz időre.
A DX12 semmit sem zár ki. Arra egyébként nem kell igazán komoly driver, mert az alkalmazás felel a munka jelentős részéért. A shader fordító adott, azt kell átdolgozni. Nem jelentős munka. Ott arra kell vigyázni, hogy aki DX12 programot ír, annál üljön egy rendszerprogramozó, hogy amit már nem lehet belerakni a driverbe, azt benne legyen a játékban.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
WZP
aktív tag
Köszönöm!!!
A mocsok ACP user service nem volt telepítve. Mondjuk ha ezt BÁRHOL leírják, akár a driverben, és nem csak annyi a descriptionje az ACP user service-nek, hogy ACP user service, akkor nem szívtam volna ezzel ennyit. Honnan veszed ezeket az infóidat, amiket én pl nem találtam googlizásokkal a neten ?
Inter Arma Enim Silent Leges
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Kinek mi a tapasztalata a "AMD Gaming Evolved" avagy Raptr futtatásával kapcsolatban?
Pl. steam fórum (ahol ugye nem mindenki AMD-s)
Szóval kell ez nekem? Mire jó? Videókat nem akarok közvetíteni, azon túl megkutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
törölt tag
Bocs, hogy így közbevágok, de nincs véletlenül ötletetek, mi okozhatja azt, hogy mióta HD5770-re váltottam, a monitorom "unknown" státuszba lépett (2 külön windowson is; a régi+ a másik 1napos) Az előző kártyával a cata feltolattyúzása után szépen felismerte, meg az OS X is alapból, sz'al nem vágom most ilyenkor miva'
(#29860) VGYke: Bevallom ugyanezt találgatom mióta kijött a béta
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Vettem egy notebook-ot amiben FX APU van (FX7500). A kérdésem, hogy feltettem a 14.12-es drivert. Ez ugye nem csak az igp-nek a drivere, hanem az AMD továbbra is az egész "lapkára" adja ki a drivert, tehát külön chipkészlet meg egyéb cpu drivereket nem kell telepítgetnem?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #29864 üzenetére
A Catalyst az teljes csomag. Semmi más nem kell. Benne van a chipset driver is, ami alapértelmezetten települ, de opcionálisan eldöntheted, hogy ez kell-e neked vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszi.
Custom installra mentem, és ott nem láttam, hogy chipset, de azért bízom benne, hogy felrakta. (gondolom igen, mert most a ccc-ben tudom paraméterezni a cpu-t is.)
Ami még nem értek, hogy mindig felhozza, hogy akarok e dual grpahics-t... Elvben ebben csak egy apu van, akkor nem tudom, hogy miért kérdezi. Most engedélyeztem, így megnyugodott...
Amúgy eddig elégedett vagyok a teljesítményével. Egyedül a proci lehetne combosabb, de az IGP a maga 384 magjával viszi a játékokat rendesen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A chipset driver attól függ, hogy hogyan lett letöltve a driver. Ha az automatikus izélő programmal, akkor az is benne van. Ha manuálisan, akkor valóban van egy optional download fül a letöltések között. De egyébként ez nem olyan fontos egy notiban. A Windows tartalmaz igen jó meghajtókat az AHCI-re vagy az USB-kre, illetve magára a vezérlőre is.
(#29866) adamssss: És? Aktivált Duap Graphics mellett mi jelenik meg a vezérlőpultban a VGA-knál?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #10691584 #29867 üzenetére
Tényleg visz sok mindent hd-ban min/meg grafon 30 fp körül. Nem izom de alkalmira jó.
Abu: Csak azért mert a venit folyamatosan megy, és nem valami halk, illetve a proci terheltsége is a FF-től olyan 30% úgy hogy csak statikus oldalak vannak nyitva. Valahol meg tudnám nézni, hogy mik települtek fel?
Vagy szerinted felesleges vele vesződni?Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Ez:
Ami nagyon érdekes, hogy ilyen homályosan jeleníti meg a dolgokat a gép. Ez csak az eszközkezelőben, illetve a programok installálásakor. Nem tudom miért. Minden más progiban élesek a szövegek itt meg mosottak.
hmm: Itt tényleg külön van a chipset. Feltegyem?: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #29869 üzenetére
A venti az menni is fog, szerintem azt nem lehet befolyásolni. A noti maga állítja.
A Firefoxtól nekem is magas a prociterhelésem. Ez nem feltétlenül jelent hardveres problémát. Az Explorer sajnos jobb ebből a szempontból.
Persze. Az eltávolítások résznél az instal manager mindent kiír. Kérd egyéni eltávolítást és ott láthatod mi van fent. Innen még kiléphetsz úgy, hogy nem történik semmi. Nyomsz egy cancelt és kész.
De ott van még a vezérlőpult is. Ha ott nincs sárga felkiáltójel, akkor jó a helyzet.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
veterán
Most feltettem, de a sárga felkiáltójelek ott vannak. Igazából minden működik szóval nem tudom mi a baja a win-nek. Bár igaz csak azt írta, ki hogy usb, meg sata drivert telepített. A fene tudja...
Én ezt vettem szerintem nincs... [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz adamssss #29869 üzenetére
Sajnos ez így nekem nem mond semmit.
(#29868) Abu85: Amit kivágtam, azt az automatikus izélő közölte. Egyébként azt nem értem, mitől lehet, hogy a rögzítő progijaim (DxTory, Fraps, PlayClaw, D3DGear, Action!, de még az XFire mpeg2-ese is) széthalnak a 14.12-es catától és össze-vissza ugrál az FPS felvétel közben (15~35) Régebbit visszatéve full stabil 60 FPS. Baromira nem vágom...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz adamssss #29875 üzenetére
Nem. A 260DX az egy dedikált GPU. Az APU IGP-je szimplán R7 Graphics szám nélkül.
(#29876) Nick Marshal: Az furcsa. Januárban még egybecsomagolta.
Ha van VCE a hardveredben, akkor használd inkább azt, mert az nem a procit zabálja, mint a többi program. A Gaming Evolved App. és a Steam (streamre) támogatja.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nice... Jó tudni Lehet először a lenovo driver-t kellett volna felrakni de most már mindegy. Igazából működik minden. Majd ha kijön a win 10 úgyis legyalulom a drivereket mielőtt frissítenék, és akkor majd az lenovo oldaláról teszem fel őket.
Köszi a segítséget.
-
törölt tag
Még HD7xx előtti kártyám van sajnos. Picvideo MJPEG-et, x264vfw-t, vagy a progik beépített sajátját szoktam használni, ezért is furcsa a dolog.
A régi catával simán megy Egyelőre meglehetős tanácstalansággal állok a dolog előtt.
-
Csori96
tag
Sziasztok! Lehetséges, hogy az AMD legfrissebb drivere miatt nem működik a Fraps? Nem tudok képernyőmentést készíteni, videót felvenni. Próbaképp letöltöttem a MSI Afterburner-t, majd beállítottam képernyőmentésre, videófelvételre egy-egy gombot, de a megnyomásukra szintén nem történik semmi. Utoljára január 28-án használtam a Fraps-et, akkor még működött. Ezt követően raktam fel az AMD legfrissebb driverét (14.12 - Catalyst Omega).
[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok !
Feltettem a kérdést másik topikban is megkérdezem itt is , hátha többet tudtok segíteni. Közben találtam egy képpont formátum nevű opciót a catalyst-ban, ezekkel mit lehet kapcsolgatni? Alapon YCbCr 4:4:4 -en van..Good hunting,STALKER !
-
törölt tag
válasz dredbiro #29885 üzenetére
Én múltkor azt hittem elromlott a kártyám, de feltűnt, hogy a félüórával azelőtt még tökéletesen működő régebbi kártyával is szétfagy a rendszer. Végülis kiderült, hogy cirka 1 év alatt éppen annyi nikotin+oxidréteg rakódott az érintkezőkre (ram, PCIEXPress sín stb) hogy a sok mozgatás elegendő volt ahhoz, hogy elmásszanak pár tizedmillimétert olyan felüólethez, ahol már nem érintkeztek rendesen. De mire rájöttem.. Letisztogattam az érintkezősorokat, azóta megy mindkét kártya + persze a gép is gond nélkül. Előzőleg is ment, de hosszú ideig tartó egyhegyben állás után ki-be pakolgattam, lefektettem, felállítottam, ide oda lett pakolászva és mikor bekapcsoltam mindig ráfagyott a win asztala a képernyőre egérkurzorostól és annyi, reset gomb, majd ugyanez a játék a végtelenségig. Vagyis míg le nem pucoltam
-
dredbiro
senior tag
válasz #10691584 #29886 üzenetére
ez szép nálam olyan történt régebben, hogy a ram és a videókari foglalatába szorult egy aprócska szösz takarításkor, ami nem engedte rendesen érintkezni a lábakat,bekapcsolás után ért a meglepetés természetesen, bele telt egy napomba mire rájöttem mi lehet a probléma valódi oka, azóta duplán is kifújatom az ilyen kényes csatikat, mielőtt bele szerelem az alkatrészt most is hasonló gond lehet, elsődlegesen szoftveres hibára gondoltam (gondolok ) hétvégén meglátjuk,akkor lesz időm szétszedni ismét
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
törölt tag
válasz dredbiro #29887 üzenetére
Jah, csak az érintkezősorokat a gyártók vannak szívesek réztartalmú cumóval bevonni (pár alaplapot kivéve, pl. a Fatal1ty lapoknak aranyozott az összes) márpedig a réz meg az oxigén imádják egymást (még akkor is, ha "zárt" házban vannak, mint pl. egér mikrokapcsolók) elég ha kimész a szoborparkba (patina; bár azok bronzból vannak, de az is tartalmaz rezet) Sz*al jó móka és lehet játszani velük, még ha fújkálod is sürített levegővel Viszont nálad lehet akár kábelhiba is, mittomén kicsit megtört valamelyik szál, vagy ilyesmi. Próbáld kizárásos alapon szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
-
Viktor77
titán
Feltettem a legújabb Omegát, ebben ugye benne van a VGA driver is. WoW WoD-ban lett 15-25fps-em full low-on. Mondom ez nem oké, ennél több rémlik.
A HP oldaláról leszedett 2011-es! driver leszed, feltesz, ugyanott 30-50fps fair-en. Mindjárt játszható lett.Ja, meg drivercsere elött, leszedtem az újabbat a saját leszedőjével, régij fel, persze CCC nem megy, OpenCL driver nem megy, ilyesmik. DisplayDriverUninstaller kellett, hogy minden eltűnjön, és így kellett feltenni a régi drivert.
Egy G6-os laptopról van szó, A6-3400+6520G kombóval.
A kérdés pedig, hogy újabb Fusion driver nincs?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
gears27
aktív tag
sziasztok! segitséget szeretnék kérni remélem jó helyre irok. Van 1 toshiba Satellite C660-2C7 notim és a gondom az, hogy Mobility Radeon HD 5470 videókari van bennem de ujratelepités után ennek ismeri fel: amd mobility radeon hd 5000. Miért van ez? hogyan tudnám életrekelteni benne a Radeon HD 5470-et? válaszokat előre is köszönöm
Seggsztézis
-
törölt tag
válasz gears27 #29893 üzenetére
Meg ugye olyan is van, hogy mobility modder
-
gears27
aktív tag
mobility modder müködése leáll telepités után(win, 7,8 és vista modban is), illetve laptop tipusa alapján szedtem le ha minden igaz
[ Szerkesztve ]
Seggsztézis
-
veterán
Sziasztok!
Szerintetek miért van, hogy nagyon sok programnál mosottan jelennek meg a betűk? Ugyanez van pl a steam-nél, utorrent stb. És a képen látható win-es felületen is. Van ami tökéletes (administrative tools), de a computer managemen-ben elvérzik a dolog.
Win 8.1
FX7500 APU+dx260 vga (DG)
14.12[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest