Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    válasz juve600 #6708 üzenetére

    -honnét tudod hogy hibás a csalás elleni szoftver ?
    Bár itt PH!-n tényleg nem sok ilyen hsz volt, azért a PH! fórum még Magyarországon belül is egy elég kis része a játékosoknak, úgyhogy gondolhatod azt, hogy nem hibás az anti-cheatjük.

    Viszont ha globálisan nézed és angolul keresel rá, akkor pl több száz reddit postot fogsz találni indokolatlan banokról, főleg az r/activision subredditben, mert a "hivatalos" r/ModernWarfareII, illetve r/CODWarzone subredditekben a modok törlik ezeket a postokat.

    A fals pozitívok nyilván rossz sajtónak számítanak az activision-nek és azért nem túl földtől elrugaszkodott feltevés, hogy ha a világ (egyik?) leglátogatottabb fórumán van egy subreddit (=topic) a játéknak, akkor valószínűleg az activision nem fogja ölbetett kézzel nézni, hogy bármiről postolhassanak az emberek, így én merem állítani, hogy az acti fizeti ezeket a modokat.

    Mert az ilyen postok eltávolítására az elején még azt az indokot adták a modok, hogy "kevesen írnak ilyenről, ezért ez egyéni probléma, nincs helye itt", aztán most meg már azzal indokolják, hogy "túl sok az ilyen post, nem kell ennyiszer", nevetséges... :D Reddit egyébként is híres a kemény cenzúráról és a túl részrehajló moderátorokról, de ez már egy másik téma.

    Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy minden egyes indokolatlan banért panaszkodó egyén valóban indokolatlan, de azért valljuk be, a cheatereknek biztos megvannak a bevett szokásai, pl hogy ban után vesznek új accot, vesznek hwid spoofer progit vagy akármit és kész, a tipikus cheaterek nem fognak reddit postokat irogatni, false banos discord szerverekre csatlakozni, activision/cod socialmedia postjai alá kommentelni, csoportos per részvételében gondolkozni, paypallal/bankkal refundoltatni, acti/battlenet/steam supporttal levelezgetni, stb. Akinek vaj van a füle mögött az inkább kussol általában.

Új hozzászólás Aktív témák